Ο αστυνομικός Mark Addy της κομητείας San Bernardino είχε υποστεί ακρωτηριασμό στο πόδι μετά από σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο ατύχημα το 2021. Ο ίδιος δήλωσε ότι ποτέ δεν αμφέβαλλε όχι μόνο ότι θα ανάρρωνε σύντομα, αλλά και ότι κάποια μέρα θα επέστρεφε στη δουλειά. Μετά από 14 μήνες και 13 ημέρες, ο Addy επέστρεψε στην υπηρεσία του, τον Δεκέμβριο.
«Φυσικά, η πρώτη μου σκέψη ήταν τι πρόκειται να συμβεί, αλλά τελικά κατάφερα να το δω κάπως σαν μια νέα πρόκληση», είπε ο Άντι, 42 ετών, σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην San Bernardino Sun.
Ο Addy, ο οποίος είναι στο αστυνομικό σώμα εδώ και 21 χρόνια και έχει απασχοληθεί σε περιπολίες, πλέον λόγω της κατάστασης της υγείας του έχει αναλάβει νέα καθήκοντα. Ο ίδιος έχει αναλάβει τον προγραμματισμό του σταθμού, τις υπερωρίες, τη διοργάνωση δημόσιων συγκεντρώσεων, τη διαχείριση κρατικών επιχορηγήσεων και διάφορα ακόμη γραφειοκρατικά καθήκοντα.