Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:31 | 30/08/2020

Η Κοινοπραξία Καλάσνικοφ παρουσίασε στο εκθεσιακό κέντρο Patriot Expo της Μόσχας στο οποίο διεξάγεται η έκθεση «Army-2020» το «έξυπνο» λειόκανο МР-155 Ultima το οποίο βασίζεται στη γνωστή καραμπίνα MP-155. Το MP-155 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ημιαυτόματα κυνηγετικά όπλα σε όλο το κόσμο, χάρη στην στιβαρή κατασκευή του και τη προσιτή τιμή.

 

Αυτό που κάνει το MP-155 ULTIMA έξυπνο είναι ο ενσωματωμένος υπολογιστής με οθόνη που βρίσκεται στο πίσω μέρος του όπλου. Ο υπολογιστής μπορεί να συγχρονιστεί με διάφορα εξωτερικά gadget μέσω WiFi και με κάμερα που είναι τοποθετημένη σε ράγα και είναι συνδεδεμένη στη θύρα USB-C που είναι ενσωματωμένη στο πλαίσιο. Η κάμερα μπορεί να εγγράψει και να μεταδώσει βίντεο Full HD. Η οθόνη εμφανίζει δεδομένα, τις πληροφορίες σχετικά με την εναπομένουσα ποσότητα πυρομαχικών και διαθέτει επίσης πυξίδα, χρονόμετρο και χρονόμετρο.

 

Αυτό που το κάνει μοναδικό εκτός από τη διαστημική εμφάνιση είναι η ενσωματωμένη κάμερα - υπολογιστής του και η δυνατότητα συγχρονισμού με gadget.

Όπως έγινε γνωστό το Σεπτέμβριο θα ανοίξουν νέες εγκαταστάσεις παραγωγής για το νέο προϊόν και η διάθεση στο κοινό θα αρχίσει μέσα στο 2021.

 

 

 

Δείτε παρακάτω τα δύο εντυπωσιακά βίντεο:

Πηγή:  guns-gr.blogspot.com


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis