Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:59 | 23/11/2022

Ανακοίνωση της "Πρωτοβουλίας Αστυνομικών"

ΝΤΡΟΠΗ προκαλεί η εικόνα συναδέλφων μας να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία έξωσης πολίτη από τη κατοικία του. Ντροπή να σχεδιάζεται μια ολόκληρη επιχείρηση για να γίνει ΕΞΩΣΗ σε μια συνταξιούχο.  Να εισβάλουμε  στο σπίτι θυμίζοντας άλλες ερεβώδεις εποχές. Ντροπή να αντιμετωπίζεται μια ηλικιωμένη γυναίκα ως επικίνδυνος εγκληματίας.

Διαβάστε επίσης

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ καταδικάζει την έξωση που επιχειρήθηκε, που πατάει σε όλους τους μνημονικούς νόμους που έχουν ψηφίσει όλες οι κυβερνήσεις της Ν.Δ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι και σήμερα. Όλα τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει διαμόρφωσαν το νομικό πλαίσιο ώστε να πετάγονται άνθρωποι στο δρόμο και να χάνεται το βιός του σε μια στιγμή. Για όλες τις κυβερνήσεις το δίκιο του «επενδυτή», έτσι το λένε αυτοί, κοράκια και αρπακτικά τους λέει ο λαός μας, είναι πάνω από όλα αυτούς εξυπηρετούν.

Επίσης καταδικάζουμε την οποιαδήποτε εμπλοκή μας σε πλειστηριασμούς, εξώσεις και γενικά σε οποιαδήποτε στάδιο αυτής της διαδικασίας. Απαράδεκτο αστυνομικοί να παρίστανται σε έξωση όπως έγινε στη Ζωγράφου. Δουλειά μας είναι η προστασία της λαϊκής περιουσίας και όχι τα συμφέροντα των ορνέων και αετονύχηδων. Αποκρουστική η εικόνα να παρίστανται συνάδελφοι μας στη έξωση μιας ηλικιωμένης που θα μπορούσε να είναι η μάνα μας ή γιαγιά μας.

Συνάδελφοι δεν είναι δουλειά μας αυτή. Χθες ήταν η ηλικιωμένη στη Ζωγράφου αύριο θα είναι το σπίτι του αδελφού/της μας των γονιών μας των φίλων μας και συναδέλφων μας. Σκεφτείτε ότι τη μία μέρα να είσαι παρών στην έξωση του/της συναδέλφου και της οικογένειας του/ης ή κάποιου συγγενή του/της, πως θα τον/την δεις την επόμενη μέρα πως θα δουλέψεις μαζί του/της!!! Ή ο/η συνάδελφος και ο/η φίλος/η σου να είναι παρών στην έξωση τη δικιά σου ή των γονιών σου!!!

Βεβαία στη γραμμή της κυβέρνησης για ακόμα μια φορά, βρίσκεται η ΠΟΑΣΥ και η Ε. ΑΣ. Υ. Αθήνας που δεν έχουν βγάλει μια γραμμή, ένα σχόλιο για την απαράδεκτη εικόνα. Συνάδελφοι να διατάσσονται να συμμετέχουν σε έξωση και να παίρνουν εντολές από τον δικαστικό επιμελητή. Μάλλον έχουν πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν με τη διοργάνωση χορών, την παρουσία σε τηλεοπτικούς σταθμούς…

Εμείς πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει αστυνομικός που να θέλει να είναι παρών σε πλειστηριασμούς και εξώσεις. Διότι οι περισσότεροι  έχουμε δάνεια και αρκετοί δυστυχώς ίσως να χρωστάμε. Διότι προερχόμαστε από λαϊκές οικογένειές και ξέρουμε τι σημαίνει δάνειο και τόκος. Κατανοούμε όταν κάποιος δεν έχει να πληρώσει. Απεμπλοκή από τη διαδικασία πλειστηριασμών εδώ και τώρα. Να μην βρεθεί άλλος συνάδελφος, στη δυσχερή θέση που βρέθηκαν οι συνάδελφοι στη Ζωγράφου. Να σταματήσουν κάθε είδους πλειστηριασμοί σε πρώτη κατοικία, σε αγροτεμάχια, γενικά στη λαϊκή περιουσία.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis