Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:14 | 01/12/2023

Αρκετά απαιτητικές οι τελευταίες ώρες για την Ελληνική Αστυνομία τόσο σε επιχειρησιακό όσο και σε προανακριτικό επίπεδο, δεδομένου ότι σημειώθηκαν αρκετά δύσκολα περιστατικά.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης, αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους (δείτε εδώ το σχετικό άρθρο του Policenet.gr)

Διαβάστε επίσης

Επίσης μία μαφιόζική εκτέλεση στο Παλαιό Φάληρο έθεσε σε κατάσταση πλήρους συναγερμού τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση (δείτε εδω σχετική δημοσίευση).

Το "παζλ" της εγκληματικής δραστηριότητας όμως έγινε ακόμα πιο σύνθετο, όταν τα ξημερώματα  στα Πατήσια  ένας άγνωστος που επέβαινε σε αυτοκίνητο, άρχισε να πυροβολεί στο αέρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα newsbomb.gr   στο σημείο έφτασε η Αστυνομία με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να συλλέγουν από την περιοχή, 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι πυροβολισμοί στον αέρα να αποτελούν «μήνυμα» αποδέκτη άτομο που διαμένει σε κάποια πολυκατοικία στο σημείο.

Δεν υπήρξαν ούτε ζημιές αλλά ούτε και τραυματισμοί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Δικογραφία σε βάρος αστυνομικού, μετά από καταγγελία στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων από την Στέλλα Μπεζαντάκου

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis