Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ματ
18:05 | 17/12/2023

Προχθές ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κ. Κατσαφάδος προχθές μίλησε στην εκπομπή "ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ" της ΕΡΤ για το θέμα της οπαδικής βίας.

Μεταξί άλλων ο κ. Κατσαφάδος αναφέρθηκε και στην συμβολική διαμαρτυρία διμοιρών των ΜΑΤ, επισημαίνοντας τα εξής:

Διαβάστε επίσης

«Αυτό το οποίο επίσημα γνωρίζω εγώ και αυτό το οποίο όχι μόνο γνωρίζω, αλλά είδαν το φως της δημοσιότητας και οι συνομιλίες τις οποίες είχαν μέσω του Κέντρου Επιχειρήσεων, είναι ότι κατά τη διάρκεια ανάληψης των καθηκόντων τους οι διμοιρίες των ΜΑΤ μεταβαίνοντας προς το γήπεδο έκαναν μια στάση και μια συμβολική όχι διαμαρτυρία, κάνανε για να εκδηλώσουν, αν θέλετε, την αγανάκτηση και τη συμπαράστασή τους γύρω από τον πολυτραυματία συνάδελφό τους, ο οποίος όπως είπαμε αδίκως βρίσκεται στο κρεβάτι μιας εντατικής και δίνει μάχη για τη ζωή του. Για δέκα λεπτά σταμάτησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον συνάδελφό του, ο οποίος δίνει αυτή τη μάχη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μπράβο στον Αττικάρχη

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας, για να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους και για να υλοποιήσουν την εντολή που παίρνονται, δεν γίνεται κατόπιν διαπραγμάτευσης. Παίρνουν μια εντολή και οφείλουν να την εφαρμόσουν. Αυτό το οποίο σας λέω εγώ είναι ότι για δέκα λεπτά σταμάτησαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον συνάδελφό τους, ο οποίος δίνει τη μάχη για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή και μετά από δέκα λεπτά πήγαν στα σημεία τα οποία είχαν πάρει την εντολή."

Δείτε απόσπασμα της εκπομπής με δηλώσεις του Κ. Κατσαφάδου (οι δηλώσεις για τις διμοιριες των ΜΑΤ, στα τελευταία λεπτά του βίντεο):

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis