Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
stegosaurus
13:01 | 22/04/2024

Με την παρουσίαση του χαμηλού αρβύλου PRO ENFORCER η Ιταλική εταιρεία-ηγέτις στην Ευρωπαϊκή αγορά υποδημάτων αστυνομίας-στρατού-πυροσβεστικής-εργασίας, JOLLY SCARPE D' ITALIA ανατρέπει τα δεδομένα. Πρόκειται περί ενός πανάλαφρου υποδήματος (βάρος στο Νο 42 μόλις 0,525 χργμ.!), χωρίς χρήση ζωΐκών υλικών (οι διαθέτοντες οικολογική συνείδηση και φιλοζωϊκές ανησυχίες θα το εκτιμήσουν δεόντως αυτό το χαρακτηριστικό) που διαθέτει πιστοποιήσεις για προδιαγραφές... θωρηκτού!

Κι επιμένουμε στις πιστοποιήσεις γιατί πολλοί κατασκευαστές και έμποροι μπορεί να ισχυρίζονται πολλά, αλλά μόνο οι δοκιμές σε ανεξάρτητα εργαστήρια (που οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιήσεων EN/ISO) αποδεικνύουν περίτρανα το τι ισχύει. Και σε αυτό το πεδίο το JOLLY PRO ENFORCER Mid (όπως και το χαμηλό "αδελφάκι" του) δεν έχει αντίπαλο! Πιστοποιημένο κατά EN ISO 20347:2012 O3 HI CI HRO WR FO SRC Category II P.P.E θα ικανοποιήσει και τους  απαιτητικότερους χρήστες.

Για όσους αναγνώστες αγνοούν το σύστημα EN ISO 20347:2012 να εξηγήσουμε ότι πρόκειται περί θεσμοθετημένου προτύπου της ΕΕ, με πολύ αυστηρά κριτήρια και σκληρές δοκιμασίες, ακόμη και τεχνητής γήρανσης των υλικών ώστε να πιστοποιηθεί η ακρίβεια των ισχυρισμών και η καταλληλότητα για απαιτητικές συνθήκες.

Για παράδειγμα:

HRO (heat resistant outsole) σημαίνει ότι η εξώσολα αντέχει 60" στην επαφή με επιφάνει θερμοκρασίας 300°C χωρίς να λιώσει WR (water resistant) σημαίνει ότι ακόμη και μετά από 300.000 βήματα εντός δεξαμενής νερού δεν θα διεισδύσει νερό εντός, χάρη στην διαπνέουα μεμβράνη GORE-TEX® PEARL
FO (fuel outsole) σημαίνει ότι η σόλα δεν θα διαβρωθεί από την επαφή με παράγωγα πετρελαίου, καύσιμα και έλαια SRC (slip resistance level C) σημαίνει ότι δοκιμάστηκε η αντιολισθητική συμπεριφορά του υποδήματος και σε μεταλλική και σε κεραμεική επιφάνεια, με παράγοντες ολίσθησης (σάπωνα, έλαιο) και δεν γλίστρησε.

Όμως η JOLLY δεν περιορίζεται σε αυτά. Σε πολλά σημεία ξεπερνάει κατά πολύ τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών προτύπων, όπως:

HI (heat insulation): η μόνωση κατά θερμότητος ξεπερνάει κατά 50% τις απαιτήσεις του EN ISO 20347 6.2.3.1.

CI (cold insulation): η μόνωση κατά ψύχους ξεπερνάει κατά 50% τις απαιτήσεις του EN ISO 20347 6.2.3.2.

Η αντικραδασμική αντοχή ξεπερνάει κατά 50% τις απαιτήσεις του EN ISO 20347 6.2.4.

Εγγυάται έτσι ότι οι αρθρώσεις σας δεν θα καταπονηθούν ακόμη και κατά την καταδίωξη.

Η διαπνοή ξεπερνάει κατά 800% τις απαιτήσεις του EN ISO 20347 5.4.6.

Εγγυάται έτσι ότι δεν θα ιδρώσετε.

Όμως τίποτα συγκρίνεται με την βιωματική εμπειρία χρήσης του υποδήματος.

Εικόνα
stegosaurus

Και οι μέχρι τώρα χρήστες έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για την ικανοποίησή τους κατά την πολύωρη χρήση, την ανάκτηση της ικανότητας να τρέχουν με άρβυλα, την συμπεριφορά της σόλας σε ανισόπεδα εδάφη κατά την καταδίωξη, το κράτημα του αστραγάλου, την άνεση στην οδήγηση και φυσικά την... εμφάνιση!

Στο χέρι σας (ή μάλλον στο... πόδι σας) είναι η ευκαιρία να ενταχθείτε κι εσείς στην μεγάλη οικογένεια ευχαριστημένων πελατών JOLLY. Τα είδη JOLLY θα βρείτε στον ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΟ στο www.stegosaurus.gr και ειδικότερα το JOLLY PRO ENFORCER mid στο JOLLY PRO ENFORCER.

Εικόνα
stegosaurus

stegosaurus.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis