Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Easy Education
15:28 | 02/12/2022

Η παρακολούθηση αναγνωρισμένων επιμορφωτικών προγραμμάτων αποτελεί καίρια επιλογή όλων των πτυχιούχων τριτοβάθμιου ιδρύματος τόσο για την ενίσχυση μιας υπάρχουσας θέσης εργασίας, ή την ανέλιξη σε αυτήν όσο και για την ανεύρεση νέας.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου παρέχει, εδώ και χρόνια, εξ αποστάσεως επιμορφωτικά προγράμματα σε ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, στον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ, της ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, της ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, των ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & στα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ.

Ήδη χιλιάδες εκπαιδευόμενοι έχουν επιλέξει τα προγράμματα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου, που διεξάγονται με απόλυτη ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΠΟΙΟΤΗΤΑ, καθώς τα σεμινάρια και το εκπαιδευτικό ίδρυμα πληρούν τις προϋποθέσεις του ΝΕΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ του Υπουργείου Παιδείας, όπως έχουν οριοθετηθεί από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης με την απόφαση: Αριθμ. 141267/Κ6.

Το νέο αυτό θεσμικό πλαίσιο περιγράφει πως το σύστημα τηλεκατάρτισης που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές των διεθνών προτύπων SCORM (SCORM-conformant), AICC (ΑICC/compliant/certified, Section 508-compliant) τόσο ως προς την πλατφόρμα όσο και ως προς το περιεχόμενο.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστήμιου είναι φορέας που πληροί από χρόνια τις προϋποθέσεις αυτές και διευκολύνει την πρόσβαση σε ποιοτικές επιμορφώσεις/ σεμινάρια σε ένα περιβάλλον φιλικό για το χρήστη, με το βέλτιστο μαθησιακό αποτέλεσμα.

Επιπλέον το εκπαιδευτικό υλικό είναι κατάλληλο για χρήση και για άτομα με αναπηρία σύμφωνα με το πρότυπο Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) καθώς και συμβατό με την εφαρμογή NVDA.

Τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια του Παντείου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. οδηγούν στην απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού με ισχύ ΔΙΑ ΒΙΟΥ, το οποίο εμπεριέχει έλεγχο γνησιότητας με QRcode.

Επιλέξτε ίδρυμα που δεν έχουν αμφισβητηθεί ή απορριφθεί ΠΟΤΕ πιστοποιητικά. Επιλέξτε την ασφάλεια του Παντείου Πανεπιστημίου!!

Εγγραφές έως 16/12!

Διαθέσιμοι θεματικοί τίτλοι:

  1. Θετική Ψυχολογία
  2. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων
  3. Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία: Στο μυαλό ενός δράστη
  4. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
  5. Διοίκηση Μονάδων Υγείας
  6. Social media και οπτικοακουστικά εργαλεία: εφαρμογές σε τουρισμό και πολιτισμό
  7. Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων
  8. Διαπολιτισμική Εκπαίδευση
  9. Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση – ΕΑΕ 
  10. Σχολική Ψυχολογία 
  11. Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση και Ψυχολογία της νεανικής σχέσης
  12. Παιδοψυχολογία : Ολιστική Προσέγγιση 
  13. Θετική Ψυχολογία στην εκπαίδευση
  14. Διδακτικής της Ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας

Δήλωσε συμμετοχή σήμερα και κατοχύρωσε την έκπτωση -25% με προεξόφληση, την έκπτωση 50% σε ταυτόχρονη εγγραφή / σε επόμενο πρόγραμμα, την πάγια πολιτική υποτροφιών, την εγγραφή με μόλις 60€ προκαταβολή, την πρόσβαση στην ψηφιακή και φυσική βιβλιοθήκη του Παντείου Πανεπιστημίου και τον διαδανεισμό βιβλίων από τριτοβάθμια ιδρύματα και το σεμινάριο δώρο 100 ωρών αξίας 175€.

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ έως και 16/12/2022.

Πληροφορίες: 2103009703

www.easy-education.gr

https://e-learning.panteion.gr

[email protected]

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis