Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Polizia
13:59 | 25/12/2022

Ιταλοί αστυνομικοί διέσχισαν μέρος της χώρας με μία Λαμποργκίνι για να παραδώσουν δύο νεφρά σε ασθενείς που περίμεναν να τους μεταμοσχευθούν τα όργανα αυτά, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

«Ταξιδεύοντας στην εθνική οδό για να παραδώσουμε το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο: τη ζωή. Χάρη στον ειδικό Άγιο Βασίλη της αστυνομίας δύο άνθρωποι πήραν δώρο ένα νεφρό», έγραψε η ιταλική αστυνομία στη σελίδα της στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν αστυνομικό και μία νοσηλεύτρια να τοποθετούν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, ένα μπλε ιατρικό ψυγείο που περιείχε τα δύο νεφρά.

Εικόνα
Polizia di Stato

Τα δύο πολύτιμα όργανα αναχώρησαν από την Πάδοβα και παραδόθηκαν το ένα σε νοσοκομείο της Μόντενα και το άλλο σε νοσοκομείο της Ρώμης.

Η τροχαία της Ιταλίας διαθέτει δύο Lamborghini Huracan, ένα αυτοκίνητο 600 ίππων που μπορεί να φτάσει τα 325 χιλιόμετρα την ώρα. Συνήθως τα χρησιμοποιεί για την καταδίωξη οχημάτων, αλλά πολλές φορές χρησιμεύουν και για τη μεταφορά οργάνων προς μεταμόσχευση.

Εικόνα
Polizia di Stato

 

Εικόνα
Polizia di Stato

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis