Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Segway Powersports AT5
23:44 | 27/02/2024

Η Segway Powersports ανακοίνωσε το νέο AT5, το οποίο είναι ένα τετράτροχο όχημα με έναν κινητήρα 499 κ.ε. DOHC. Αποδίδει 39 ίππους, επιτρέποντάς το να επιταχύνει από 0 σε 60 χλμ/ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητα του μοντέλου φτάνει τα 100 χλμ/ώρα.

Διαθέτει προβολείς LED 400.000 lumen που κάνουν την οδήγηση στο σκοτάδι εύκολη, ενώ η αυτόματη μετάδοση CVTech εξασφαλίζει ομαλή αυξομείωση ταχύτητας και βελτιώνει την κατανάλωση του καυσίμου.

Διαβάστε επίσης

Το AT5 διαθέτει επίσης σύστημα συνδυασμένων φρένων με τέσσερις δίσκους, καθώς και κλείδωμα διαφορικού εμπρός και πίσω. Είναι ικανό να μεταφέρει μια μεγάλη ποικιλία τύπων φορτίων, από εξοπλισμό κυνηγιού μέχρι υλικά κατασκευής, με ικανότητα φόρτωσης σχαρών έως 100 κιλά και δυνατότητα έλξης 600 κιλών, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης πρόσθετου εξοπλισμού αποθήκευσης.

Το AT5 διαθέτει χωρητικότητα καυσίμου 19 λίτρων για μεγάλη αυτονομία, ενώ διαθέσιμη είναι και η εφαρμογή smartphone SMART MOVING APP (TBOX) που παρέχει πρόσβαση σε πραγματικά δεδομένα σχετικά με την απόδοση, την τοποθεσία και άλλα χαρακτηριστικά του οχήματος.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis