Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αστυνομία Δανίας
21:20 | 13/03/2024

Γράφει ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. κ. Παύλος Σκόντζος

Πάντα ήμουν θιασώτης της σύγχρονης εικόνας που πρέπει να έχει ο αστυνομικός. Οι νέες μορφές εγκληματικότητας επέβαλαν περα από την πιο militarized στολη και κάποια νέα υλικά / εφόδια / οπλισμο. Επειδή ακούω περί αμερικανικών ας το «αποκλείσουμε» (και ορθώς ) και ας δούμε ένα ευρωπαϊκό μοντέλο. Οι Δανοί Reaktionspatruljen είναι οι αντίστοιχοι ΟΠΚΕ (η AKS είναι η αντίστοιχη ΕΚΑΜ) με αποστολή ταυτόσημη με τις ΟΠΚΕ .

Διαβάστε επίσης

Θα κάνω ένα μικρό quiz. Θα περιγράψω τα κυρία υλικά (χωρίς να αναφέρω τις εταιρείες για λόγους αρχής.) και μετά θα καλέσω όλους να κάνουν ένα κοστολόγιο . ( μπορεί να γίνει εύκολα μέσω Διαδικτύου ). Μετά είναι καλό να γίνει μια αναγωγή στο τελικό κόστος και στα χρήματα που δαπανώνται ειδικά την περίοδο αυτή για τις ΟΠΚΕ. Ας ξεκινήσουμε :

1. Στολη γνωστης σκανδιναβικής εταιρείας .

2. Αραβιδα (sic ) C8 IUR ( τα DR 1-4x και το MK4 τα παραβλέπω γιατί έχουμε πολύ δρόμο για αυτά)

3. Θήκη 6360 ALS / SLS για την USPάρα Compact με φακο TLR3 ( εδώ ακόμα νομολογουν ότι υπαγόμαστε στον νόμο για τα φυσικά πρόσωπα) και τρως ΕΔΕ για την συσκευή φωτισμού .

4. Γιλέκο THOR με soft panel και πλάκες

5. Κράνος Viper A3

6. Ωτοασπίδες Peltor

7. Σακίδια γνωστης γερνανικης εταιρείας Med Assault Pack

κ. Υπουργέ Μιχάλη Χρυσοχοϊδη κ υφυπουργέ Ανδρέας Νικολακόπουλο κ Γενικέ Γραμματέα Μάνο Λογοθέτη ήρθε η ώρα να εφαρμοστεί το μοντέλο της Δανίας. Άλλωστε λεφτά υπάρχουν .

υγ θυμίζω ότι πρώην (άδοξα θανόντας) υπουργος έχει μείνει στην συλλογική μνήμη για το μεγάλο υλικοτεχνικό πρόγραμμα που υλοποίησε.

Αστυνομία Δανίας

Αστυνομία Δανίας

Αστυνομία Δανίας

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis