Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:39 | 15/03/2023

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, επισκέφθηκε απογευματινές ώρες της Τετάρτης 8 Μαρτίου 2023 τον νέο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, “Αστυνομικό Διευθυντή” κ.ΤΣΙΡΙΛΑΚΗ Μιχαήλ, για να τον συγχαρεί για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Η αντιπροσωπεία της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου, καλωσόρισε εκ μέρους των μελών μας το νέο Αστυνομικό Διευθυντή και του ευχήθηκε να έχει υγεία, διαύγεια και δύναμη ώστε να μπορεί να διαχειριστεί και να ανταπεξέλθει σε όλα τα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της θητείας του στη θέση που το Αρχηγείο και η Ελληνική πολιτεία του εμπιστεύτηκαν, κοινοποιώντας παράλληλα την πρόθεση ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Α. να σταθεί αρωγός σ αυτή του την προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα για τους αστυνομικούς και την κοινωνία του νομού μας.  

Ο κ. Διευθυντής αφού μας ευχαρίστησε για την επίσκεψη μας στο γραφείο του, μας δήλωσε την πρόθεσή του να σταθεί από τη θέση του κοντά στους πολίτες του Νομού μας και δίπλα στους συναδέλφους μας και την ένωση μας. Μας τόνισε δε ότι αναγνωρίζει το έργο μας αλλά και την εξωστρέφεια της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών προς την τοπική κοινωνία.

 

                          Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Λασιθίου

        Ο Πρόεδρος                                           Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                            Καζαμίας Ιωάννης

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis