Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ημεριδα
22:25 | 02/04/2024

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης γονέων και κηδεμόνων για θέματα που σχετίζονται με τη σχολική ζωή, ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών και μαθητριών Δημοτικού και Νηπιαγωγείου της ΑΓΣ, υπό την αιγίδα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, επιδεικνύοντας ιδιαίτερα ευαίσθητα κοινωνικά αντανακλαστικά, διοργανώνουν μια ενδιαφέρουσα ημερίδα, με σκοπό την πρόληψη και ενημέρωση για το μείζον θέμα της Σχολικής Βιας και Εκφοβισμού, που αποτελεί το τελευταίο διάστημα σχεδόν καθημερινό θέμα στις ειδήσεις.

Εκπαιδευτικοί με πολυετή πείρα, εκπρόσωποι δικαιοσύνης και φορέων προστασίας ανηλίκων, σχολική ψυχολόγος και βραβευμένη για θέματα antibullying δημοσιογράφος θα βρεθούν στο ίδιο πάνελ ενημερώνοντας το κοινό για ένα θέμα που μας αφορά όλους!

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

«Υπό την αιγίδα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, ο Σύλλογος Γονέων και των Κηδεμόνων μαθητών/τριών του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου της ΑΓΣ, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: «Σχολική βία και εκφοβισμός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση».

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου (ώρα προσέλευσης 18:30) στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Χασιώτη στις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Εισηγητές

Τάσος Παπαναστασίου (Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Ομίλου Σχολείων Βιωματικής Μάθησης Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, Συγγραφέας),

Ευανθία Αντωνάκη (Πρόεδρος Πρωτοδικών, Δικαστής Ανηλίκων)

Παναγιώτης Αγγελίδης, (Αστυνόμος, Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων)

Δρ. Ειρήνη Αναγνώστου- Κελεπούρη (Εξελικτική και Σχολική Ψυχολόγος)

Συντονίστρια: Μαρία Σαμολαδά (δημοσιογράφος, βραβευμένη από το Ίδρυμα «Αθανασίου Βασ. Μπότση» για την κοινωνική της προσφορά ως δημοσιογράφος μέσω του καινοτόμου προγράμματος LiveWithoutBullying.com)

Είσοδος Ελεύθερη»

Χορηγός επικοινωνίας biscotto thessaloniki

Ημερίδα

Πηγή: biscotto.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis