Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομικος υποδιευθυντης
19:20 | 13/05/2024

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα (13-05-2024) το πρωί, ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στη Λαμία, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της ημερίδας παρακολούθησαν συνολικά εννέα (9) στελέχη – διαπραγματευτές και συγκεκριμένα δύο Αστυνομικοί Διευθυντές, ένας Αστυνομικός Υποδιευθυντής, ένας Αστυνόμος Α’, δύο Αστυνόμοι Β’ και τρεις Ανθυπαστυνόμοι, οι οποίοι υπηρετούν σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Διαβάστε επίσης

Κατά την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης ημερίδας, με θεματικό αντικείμενο: «Διεξαγωγή σεναρίων διαπραγματευτικού ενδιαφέροντος –προσομοίωση ρόλων – Ανάλυση περιστατικών και καταγραφή αναγκών της ομάδας διαπραγματευτών», τον συντονιστικό ρόλο είχε Αξιωματικός – Διαπραγματευτής της Ειδικής Εκπαιδευτικής Ομάδας.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών στο πλαίσιο της αστυνομικής δράσης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων στην καθημερινή αστυνομική πρακτική.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis