Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:19 | 19/02/2023

Eπιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων αστυνομικών σε ώρα καθήκοντος τελέστηκε σήμερα το πρωί από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κκ Παντελεήμωνα στο μνημείο έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο στην Κομοτηνή.

Με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι όλοι οι παραβρισκόμενοι άκουσαν τον λόγο της προέδρου των αστυνομικών υπαλλήλων Ροδόπης Σταυρούλας Τζατζανά για τους 143 νεκρούς συναδέλφους από το 1984, έτος ενοποίησης της ΕΛΑΣ.

Από το 1997 και μετά καθιερώθηκε και επίσημα το πρώτο ψυχοσάββατο κάθε χρόνου ως ημέρα μνήμης των πεσόντων αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος , μια ημέρα τιμής σε όλους  τους συναδέλφους αστυνομικούς, δίνοντας έτσι το κουράγιο και την δύναμη για συνέχιση με αυταπάρνηση στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο τους.

Η Σταυρούλα Τζατζανά δεν παρέλειψε να  ζητήσει για μια ακόμη φορά την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος του αστυνομικού που με κίνδυνο ζωής υπηρετεί την ασφάλεια και την προστασία των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την  παροχή του απαιτούμενου σύγχρονου υλικοτεχνικού  εξοπλισμού προκειμένου να είναι προστατευμένοι από την έκθεση της ζωής και της ασφάλειας σε οποιονδήποτε κίνδυνο.

            

Πηγή:  maronnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis