Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
opke
18:11 | 09/06/2023

Δύο ημέρες μετά τη σύλληψη δύο νεαρών στην περιοχή της Μυρτιάς με 21 γραμμάρια κοκαΐνης, η ΟΠΚΕ ΔΑ Ηλείας, κατέγραψαν νέα επιτυχία κόντρα στη διακίνηση ναρκωτικών. Το βράδυ της Τετάρτης μετά από καταδίωξη οι αστυνομικοί συνέλλαβαν δύο άτομα που μετέφεραν ένα κιλό χασίς από την Μεσσηνία προς την Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο ύψος του Νεοχωρίου Ζαχάρως είχαν στήσει μπλόκο ελέγχων σε διερχόμενα αυτοκίνητα. Ένα από αυτά ήταν και εκείνο που επέβαιναν οι δύο δράστες, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς αγνόησαν το σήμα που τους έκαναν να σταματήσουν και πάτησαν γκάζι.

Διαβάστε επίσης

Οι αστυνομικοί άμεσα τους καταδίωξαν αντιλαμβανόμενοι πως κάτι δεν πήγαινε καλά, και μετά από 400 μέτρα είδαν τον έναν από τους δύο δράστες να πετά μια σακούλα από το αυτοκίνητο στο πρανές του δρόμου.

Σε κοντινή απόσταση περίπου 800 μέτρων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τον 27χρονο Έλληνα οδηγό και τον 22χρονο αλλοδαπό συνεπιβάτη.

Σε έρευνα που έγινε στο πρανές του δρόμου, στο σημείο που έγινε η απόρριψη της σακούλας, οι αστυνομικοί την εντόπισαν και αυτή περιείχε ποσότητα περίπου ενός κιλού χασίς.

Οι δύο συλληφθέντες και τα ναρκωτικά, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, που ανέλαβε την προανάκριση της υπόθεσης…

Πηγή:   ilialive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis