Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αρχηγοσ ελ.ασ.
12:06 | 05/08/2023

Η απόφαση των επιχειρησιακών δράσεων που αναλαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία από την 3.8.2023, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στη ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν στο γραφείο του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστρατήγου, Λάζαρου Μαυρόπουλου παρουσία του δημάρχου Πηνειού, Ανδρέα Μαρίνου, του διευθυντή του γραφείου του, Γιώργου Καραστέργιου και τη συμμετοχή Επιτελών της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την άμεση ανταπόκριση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστρατήγου, Λάζαρου Μαυρόπουλου στο αίτημά μου για συνάντηση καθώς και για το αποτέλεσμα της πολύωρης ευρείας σύσκεψης που είχαμε με το Επιτελείο του στο γραφείο του στην Αθήνα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πηνειού, Ανδρέας Μαρίνος.

Διαβάστε επίσης

«Με αφορμή τα προχθεσινά επεισόδια στη Γαστούνη», συνέχισε ο κ. Μαρίνος «ζήτησα την άμεση λήψη μέτρων, όπως την ενίσχυση του Α.Τ. Πηνειού και η ανταπόκριση του Αρχηγού ήταν θετική. Ο Αρχηγός με το επιτελείο του μελετούν ήδη την υφιστάμενη κατάσταση στην περιοχή και αναλαμβάνουν επιχειρησιακή δράση για την αποτροπή και αντιμετώπιση της παραβατικότητας. Η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου Πηνειού, αποτελούν βασική και άμεση προτεραιότητά μου».

Μαρία Λάγιου

Πηγή:  ertnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis