Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
w
19:21 | 13/01/2023

Με κάθε επισημότητα η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας έκοψε την παραδοσιακή Βασιλόπιτα για το 2023 στο κατάστημα «ΑΙΘΡΙΑ», σε ένα εύθυμο κλίμα μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

 

Το policenet.gr παραβρέθηκε στην ιδιαίτερα λαμπρή εκδήλωση για τους αστυνομικούς της Κορινθίας, προεξάρχοντος του Α/Δ Τετράδη Χαράλαμπου, ο οποίος και βρίσκεται στο τιμόνι της Διοίκησης τα τελευταία χρόνια σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες.

Εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διονυσίου, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αρκάδιος, ο οποίος αφού ευλόγησε την πίτα μεταβίβασε τις ευχές του Ποιμενάρχη της Κορινθίας αναγνωρίζοντας το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και αναφέροντας συνάμα ότι θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα στον Έλληνα Αστυνομικό με το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτει ο άνθρωπος και δεν είναι άλλο από την προσευχή.

Εικόνα
κορινθια

Με την παρουσία τους λάμπρυναν την εκδήλωση οι υπουργοί Κορινθίας κ. Χριστός Δήμας και κ  Νίκος Ταγαράς, ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας και η συνεργάτης του Πρωθυπουργού κα Σουκουλη -Βιλιαλη Μαριλένα. Την πρόσκληση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βυτινιώτης και ο Δήμαρχος κ. Νανόπουλος.

To policenet.gr για τις δηλώσεις του Αστυνομικού Διευθυντή, Χαράλαμπου Τετράδη:

"Η Ελληνική Αστυνομία είναι εδώ! Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ασφάλεια στους πολίτες κ μέσω αυτής να αναπτυχθούν οι επιχειρήσεις κ οι δράσεις της Κορινθίας. Είναι δημοκρατικό δικαίωμα να αισθάνεται οποιοδήποτε ασφάλεια στο τόπο που κατοικεί. Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου που σε όλα τα συμβάντα ήταν παρόντες. Είχαμε χρονιές δύσκολες με θεομηνίες, φωτιές πλημμύρες, χιόνια αλλά και την πανδημία. Την αντιμετωπίσαμε όμως με ανθρωπιά -χωρίς ακρότητες- καταφέρνοντας να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο."

Ιδιαίτερο ήταν το ευχαριστώ του Αστυνομικού Διευθυντή προς το πρόσωπο δύο γυναικών που υπηρετούν σε νευραλγικές υπηρεσίες, ο λόγος για τη διοικητή Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, Αστυνόμο Α' Βόσου Μαρία και τη Διοικητή Τροχαίας Κορίνθο, Αστυνόμο Β' κ. Τσίτου Αγλαΐα, οι οποίες άφησαν πίσω την οικογένεια τους κλείνοντας 24ωρα στην υπηρεσία, την περίοδο των χιονιών.

Τέλος, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας, εκπρόσωποι των Συνοριοφυλάκων και του Πυροσβεστικού Σώματος και πληθώρα μάχιμων Αστυνομικών έδωσαν βροντερό παρόν δίνοντας όλοι μαζί τα χέρια για μια ασφαλή Κορινθία με την Ελληνική Αστυνομία να σημειώνει καθοριστικό ρόλο ως συνεκτικός κρίκος και θεσμός!

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Εικόνα
korinuis

 

Εικόνα
korinuia

 

Εικόνα
κορινθισ

 

Εικόνα
κορινθια

 

Εικόνα
κορινθια

 

Εικόνα
korinuia
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis