Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ζ. Μακρή
19:44 | 14/01/2023

Η υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα που της γνωστοποίησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ντιζές, Α’ Υποδιευθυντής ΔΑ Μαγνησίας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος Κουλούρης, Διοικητής Τ. Τ. Βόλου, και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διαμαντής Καρβέλης, Διευθυντής Υ. Α. Βόλου, και κινητοποιήθηκε αποτελεσματικά στην εξασφάλιση υλικού πρώτων βοηθειών, που θα διατεθεί στις ειδικές υπηρεσίες ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ και ΟΕΠΤΑ, προκειμένου να ενισχύσουν την ασφαλή άσκηση των καθηκόντων τους αλλά και την άμεση πρώτη αντιμετώπιση τραυματισμού από πυροβολισμό.

Η κα Μακρή έδρασε τάχιστα, συναισθανόμενη την κρισιμότητα του αιτήματος και ιδιώτης δωρητής, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, θα καλύψει το κόστος της αγοράς έξι πλήρως εξοπλισμένων ΚΙΤ πρώτων βοηθειών σε βαλιτσάκι, που θα μοιραστούν στις ειδικές υπηρεσίες της ασφάλειας, της αστυνομίας και της τροχαίας, αντίστοιχα, και θα παραδοθούν το αργότερο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ μετά την χορηγία, θα ακολουθήσει σεμινάριο χρήσης του υλικού σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ.

Διαβάστε επίσης

Η κα Μακρή συναντήθηκε, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, με εκπροσώπους των τριών ειδικών υπηρεσιών, ώστε να τους ενημερώσει για την αίσια έκβαση του αιτήματος των ανωτέρων τους και να συζητήσει μαζί τους τις σταθερές και έκτακτες ανάγκες των υπηρεσιών, με σκοπό να συνδράμει, με κάθε δυνατό τρόπο, στην διευκόλυνση της καθημερινής, απαιτητικής και αναντικατάστατης παρουσίας τους, στην αντιμετώπιση της επικινδυνότητας ακραίων περιστατικών αλλά και στην πολύτιμη και καθοριστική παροχή πρώτων βοηθειών επί τόπου.

Η υφυπουργός Παιδείας δέχθηκε τις ευχαριστίες των στελεχών των ειδικών υπηρεσιών και τους ανταπέδωσε τις ευχαριστίες εξαίροντας το έργο, την ετοιμότητα και την αφοσίωσή τους, που αξίζουν και δικαιούνται ουσιαστική και αδιάκοπη στήριξη.

Πηγή:  e-thessalia.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis