Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:19 | 01/07/2023

Παρ'ότι η υποψηφιότητα του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη συζητιέται μόνον παρασκηνιακά και είναι ακόμα φερόμενη, είναι εκείνη που πιθανότατα θα κρίνει και τα τελικά σχήματα που θα διεκδικήσουν το δήμο Ηρακλείου στις προσεχείς εκλογές.

Όλοι οι υπόλοιποι διεκδικητές, είτε έχουν ανακοινώσει τις προθέσεις τους είτε περιμένουν να το κάνουν μέσα στις πρώτες μέρες του Ιουλίου, θα το διπλοσκεφτούν σε περίπτωση που ο στρατηγός πει το "ναι".

Διαβάστε επίσης

Με πολλά "συν" αλλά και πολλά "μείον", η επιλογή Καραμαλάκη θα ανατρέψει την τράπουλα και θα φέρει ανακατατάξεις και σίγουρα θα ορίσει τον τελικό αριθμό των διεκδικητών.

Τι λέει όμως ο στρατηγός; Είναι «ζεστός» με την υποψηφιότητα του και τί ακριβώς θα κάνουν τα τρία - πια πολύ ισχυρά - πολιτικά γραφεία των υπουργών και βουλευτών; Τον θέλουν στα πόδια τους και πόσο πραγματικά θα τον στηρίξουν - όχι στα λόγια αλλά στον αριθμό και την ποιότητα των στελεχών που θα του δώσουν;

Ήδη είναι γνωστό πως ένα από τα τρία γραφεία στηρίζει, ένα άλλο δεν ... κόβει και τις φλέβες του και το τρίτο… σφυρίζει αδιάφορα περιμένοντας που θα κάτσει η μπίλια και κυρίως τι θα κάνουν οι άλλοι δυο.

Τα ξέρει αυτά ο Καραμαλάκης και δε θα πάει ως "πρόβατο", ανυποψίαστο και ανίδεο. Γι’ αυτό και λένε οι πληροφορίες μου πως έχει ζητήσει ένα ραντεβού με τον Μητσοτάκη για την ερχόμενη εβδομάδα που, αν γίνει και βγει η κλασική φωτογραφία, θα πάμε σε μια δυνατή υποψηφιότητα για τη ΝΔ που, ίσως για πρώτη φορά αυτόνομη, να διεκδικεί το δήμο Ηρακλείου.

Ας περιμένουμε λοιπόν !

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis