Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:14 | 13/04/2023

Επί ποδός θα βρίσκεται και αυτές τις γιορτές η Τροχαία Ηρακλείου με τα κυκλοφοριακά μέτρα να εντείνονται από αύριο, ημέρα εξόδου των εκδρομένων του τριημέρου ως και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα που αναμένεται η μαζική επιστροφή στο αστικό κέντρο.

Όπως αναφέρει στο Cretalive ο διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, Στέλιος Καρακούδης, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε σημεία του οδικού δικτύου όπου παρατηρείται οι οδηγοί να ... πατάνε γκάζι:

  • Στο δρόμο Ηρακλείου - Μοιρών
  • Στην Επαρχιακή Οδό Ηρακλείου - Βιάννου
  • Στην Παλαιά Εθνική Οδό Ηρακλείου - Λασιθίου, στα όρια δικαιοδοσίας της Τροχαίας Ηρακλείου και σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες.
Διαβάστε επίσης

"Αυτές τις ημέρες καταγράφεται κορύφωσης της μαζικής εξόδου πολιτών από το κέντρο της πόλης προς την ενδοχώρα" - αναφέρει ο κ.Καρακούδης και σημειώνει πως οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, εντός και εκτός πόλης.

Παράλληλα στις 18.30 το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής η Τροχαία Ηρακλείου θα βρίσκεται στον κυκλικό κόμβο μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στην Πλατεία Ελευθερίας, πραγματοποιώντας ενημέρωση αλλά και προσφέροντας αλκοολόμετρα μιας χρήσης στους διερχόμενους οδηγούς.

Πηγή: cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis