Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Η Tesla έβγαλε στην αγορά τη δική της μπύρα - 89 ευρώ τα 3 μπουκάλια
22:14 | 14/04/2023

Δύο χρόνια μετά τις εξαγγελίες του Elon Musk, η Tesla λανσάρει στην αγορά τη δική της μπύρα η οποία διατίθεται σε μια «τσουχτερή» τιμή.

Οι κυριαρχικές βλέψεις της Tesla δεν περιορίζονται απλά στην οικοδόμηση μιας αυτοκρατορίας στον χώρο της ηλεκτροκίνησης, αλλά και στον κλάδο της… ζυθοποιίας, όπως φαίνεται και από το επίσημο λανσάρισμα της δικής της μπύρας.

Διαβάστε επίσης

Η διάθεση στην αγορά του αλκοολούχου ποτού είχε προαναγγελθεί δια στόματος του ισχυρού άνδρα της, Elon Musk, τον Οκτώβριο του 2021, στο περιθώριο εκδήλωσης σχετικά με το εργοστάσιό της στη Γερμανία.

Η μπύρα της Tesla έχει την ονομασία GigaBier και συνιστά ένα περιορισμένης παραγωγής premium προϊόν το οποίο διατίθεται σε ένα πακέτο τριών μπουκαλιών 0,33 λτ. με την τιμή του να ανέρχεται στα 89 ευρώ.

Το Tesla GigaBier φέρει σχεδίαση που θυμίζει το Cybertruck, ενώ τιμά την 500χρονη παράδοση της Βαυαρικής Νομοθεσίας Περί Καθαρότητας της μπύρας “Reinheitsgebot” που εφαρμόστηκε στις 23 Απριλίου του 1516 στο Ίνγκολσταντ.

Πρόκειται για μπύρα τύπου pilsner που παρασκευάζεται στο Βερολίνο με την αποκλειστική ποικιλία Cyberhops της Tesla και νότες από εσπεριδοειδήπεργαμόντο και γλυκά φρούτα.

Η περιεκτικότητα σε αλκοόλ είναι 5% και τα συστατικά παρασκευής είναι νερό, βυνοποιημένο κριθάρι, μαγιά και το λεγόμενο “Cyberhops”.

Η μπύρα της Tesla

Κάθε μπουκάλι διαθέτει μια γυαλιστερή μαύρη θήκη με υδατογράφημα “Giga” που λάμπει στο σκοτάδι, προσδίδοντας ένα ξεχωριστό στιλ στο νέο, ενδιαφέρον προϊόν της Tesla.

Οι λάτρεις της μπύρας που επιθυμούν να δοκιμάσουν το νέο προϊόν της Tesla μπορούν να υποβάλουν την παραγγελία τους στο gigabier.tesla.com, αλλά δυστυχώς το ποτό του... Elon Musk δεν παραδίδεται στην Ελλάδα.

Πιο τυχεροί είναι οι πολίτες σε Αυστρία, Βέλγιο, Ελβετία, Τσεχία, Γερμανίδα, Δανία, Ισπανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία και Σουηδία.

Σημειώνεται ότι για να αγοράσει κανείς την μπύρα της Tesla πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

www.carandmotor.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis