Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:00 | 25/12/2023

Μια υπέροχη μέρα ξημέρωσε το Σάββατο 23/12 για μια πανέμορφη σκυλίτσα η οποία βρήκε θαλπωρή στα πόδια του κομμωτή Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλου ενώ αυτός… κούρευε.

Η πανέμορφη σκυλίτσα μπήκε στο κουρείο που διατηρεί ο Παναγιώτης στην οδό Ηλείας και ξάπλωσε μπροστά στα πόδια του ήρεμη, ζητώντας αγάπη και φροντίδα. Της έδωσε νερό και φαγητό και μίλησε με αρμόδιους, τον Δήμο Πατρέων και τον κτηνίατρο Ανδρέα Καραπατάκη, ο οποίος έτρεξε άμεσα να βοηθήσει και να κάνει μια πρώτη εκτίμηση για την υγεία της σκυλιτσας.

Διαβάστε επίσης

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης κάλεσε τον καλό του φίλο ανθυπαστυνόμο  Ανδρέα Κάππο. Ο Ανδρέας Κάππος  που δεν χάνει ευκαιρία να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί, απο το να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του μέχρι να υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκυλάκι.

Οσοι βρέθηκαν στο περιστατικό έγραψαν: “Τον ευχαριστούμε απο τα βάθη της ψυχής μας για την αυτοθυσία του και την προσφορά του όπου αυτή ζητηθεί. “Φύλακας άγγελος” οχι μόνο για τα μικρά παιδιά αλλα και για τα αδέσποτα ζώα. Ευχαριστούμε πολύ και τον Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο για την πρωτοβουλία του να απευθυνθεί στον Κο Κάππο και να βρεθεί ένα ασφαλές σπίτι για την γλυκιά σκυλίτσα. Καλά Χριστούγεννα και ευχές σε όλο τον κόσμο για μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη”!

tempo24.news

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis