Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:19 | 04/04/2023

 Η βραβευμένη ηθοποιός και σύζυγος του Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig), Ρέιτσελ Βάις (Rachel Weisz) έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, ντυμένη στα κόκκινα στην πρεμιέρα της νέας σειράς «Dead Ringers» του Amazon Prime στο θέατρο Metrograph της Νέας Υόρκης.

   Η σειρά των έξι επεισοδίων είναι βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ με πρωταγωνιστή τον Τζέρεμι Αϊρονς (Jeremy Irons).

Διαβάστε επίσης

   Φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί μαζί με τις συμπρωταγωνίστριες της, Εμιλι Μιντ (Emily Meade), Πόπι Λιου (Poppy Liu), Μπρίτνε Ολντφορντ (Britne Oldford), Τζένιφερ Ελ (Jennifer Ehle) και την δημιουργό της σειράς 'Αλις Μπερτς (Alice Birch).

   Η Βάις είχε αποκάλυψε στην Daily Mail ότι είχε «εμμονή» με την ταινία του Κρόνενμπεργκ και ότι ήταν εκείνη που έφερε την ιδέα ενός ριμέικ στην Amazon. Υποδύεται τους διπλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους των Elliot και Beverly Mantle, δίδυμων αδελφών που μοιράζονται τα πάντα. Κοινή τους επιθυμία να ξεπεράσουν τα όρια της ιατρικής ηθικής προς όφελος των γυναικών. 

   Το κλειδί της ιστορίας βρίσκεται στην μεταξύ τους σχέση, εξήγησε η Βρετανίδα ηθοποιός. Η Beverly είναι ανιδιοτελής, συμπονετική και ευγενική ενώ η δίδυμη αδελφή της είναι πολύ διαφορετική και δεν ξεπερνά τα όρια της ηθικής».

   Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Απριλίου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis