Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ούρσουλα Κορμπερό
20:01 | 17/09/2023

Η αγαπημένη Ούρσουλα Κορμπερό, η Τόκιο απο το La Case De Papel, γίνεται η Ρόζα και ετοιμάζεται για την νέα τηλεοπτική της σειρά στο Netflix και μοιράζεται εικόνες στα social media.

Η πρώτη σεζόν είναι ήδη διαθέσιμη στο Netflix και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα το νέο αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου με τίτλο, Φλεγόμενο Σώμα.

Διαβάστε επίσης

Η σειρά μας μεταφέρει στον Μάιο του 2017. Το σώμα ενός άνδρα εμφανίζεται απανθρακωμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο στη δεξαμενή Foix, στη Βαρκελώνη.

Αυτός είναι ο Πέδρο, ένας αστυνομικός. Το γεγονός προκαλεί γρήγορα το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, και πολύ περισσότερο καθώς η έρευνα αποκαλύπτει ένα δίκτυο τοξικών σχέσεων, εξαπάτησης, βίας και σεξουαλικών σκανδάλων που εμπλέκουν τον Πέδρο και δύο από τους συναδέλφους του αστυνομικούς, τη σύντροφό του Ρόζα την οποία υποδύεται η Ούρσουλα Κoρμπερό και τον πρώην φίλο της, Άλμπερτ στο ρόλο του οποίου θα δούμε τον Κιμ Γκουτιέρεθ.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ που έδωσε η Ισπανίδα ηθοποιός στο instagram και στην συνέχεια δείτε το εντυπωσιακό trailer της νέας σειράς που θα σας καθηλώσει με την αληθινή της ιστορία.

Δείτε το trailer απο την σειρά το Φλεγόμενο Σώμα, που μπορείτε ήδη να την δείτε στο Netflix.

Πηγή:  tvfreaks.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis