Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:14 | 12/06/2024

Η ομάδα των Dacia Sandriders ολοκλήρωσε το αρχικό στάδιο των δοκιμών που αποτελούν μέρος της συνεχιζόμενης προετοιμασίας για τον αγώνα του Dakar τον Ιανουάριο. Μετά από τον έλεγχο των συστημάτων στην πίστα δοκιμών του Millbrook στην Αγγλία, οι Dacia Sandriders πέρασαν τέσσερις ημέρες στο πεδίο δοκιμών Sweet Lamb στην Ουαλία.

Στη συνέχεια, η ομάδα κατευθύνθηκε στο Chateau de Lastours της Γαλλίας για άλλες τέσσερις ημέρες έντονων δοκιμών, όπου τα τρία πληρώματα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Sandrider, εξοπλισμένο με ελαστικά BF Goodrich, σε ένα βραχώδες και απαιτητικό έδαφος. Στα πηδάλια του Sandrider βρέθηκε για δύο μέρες στην Ουαλία, η Cristina Gutierrez, πριν αναλάβει το ρόλο του δοκιμαστή και εξελιγκτή ο Sebastien Loeb, ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC.

Οι εκτεταμένες εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη ενόψει της πρώτης ολοκληρωμένης δοκιμής στο Μαρόκο από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου. Είναι τότε είναι που το Sandrider θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε έδαφος παρόμοιο με αυτό που θα συναντήσει κατά τη διάρκεια του Dakar που θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία από 3-17 Ιανουαρίου του 2025.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis