Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Η Νέα Υόρκη μειώνει τις υπερωρίες των αστυνομικών για να καταφέρει να πληρώσει για τη φροντίδα μεταναστών
16:39 | 01/11/2023

Η πόλη της Νέας Υόρκης έχει αποφασίσει ήδη από τον Σεπτέμβριο να μειώσει τις υπερωρίες για των αστυνομικών της, σε μια προσπάθεια να πληρώσει για τη συνεχιζόμενη μεταναστευτική κρίση της πόλης, παρά τις καταγγελίες της αστυνομίας ότι είναι ήδη ανεπαρκείς.

Η διοίκηση του δημάρχου Έρικ Άνταμς ενημέρωσε την αστυνομία αλλά και την πυροσβεστική, ότι πρέπει να υποβάλουν σχέδιο μείωσης των μισθών για τις υπερωρίες και να αρχίσουν να παρακολουθούν την πρόοδο κάθε μήνα, όπως επιβεβαίωσε το Δημαρχείο στο Fox News Digital. Τα αστυνομικά συνδικάτα λένε ότι το σχέδιο αυτό θα μειώσει τον αριθμό των αστυνομικών σε περιπολία, με αποτέλεσμα να γίνει η πόλη πιο επικίνδυνη, αναφέρει το Fox News.

"Θα είναι αδύνατο για το NYPD να μειώσει σημαντικά τις υπερωρίες αν δεν λυθεί το θέμα της έλλειψης προσωπικού. Μας λείπουν ακόμη χιλιάδες αστυνομικοί και αγωνιζόμαστε να οδηγήσουμε τα στατιστικά της εγκληματικότητας πίσω στα επίπεδα πριν από το 2020 χωρίς ωστόσο να έχουμε επαρκές προσωπικό", δήλωσε ο Patrick Hendry στην Post.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis