Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
k
22:14 | 17/06/2024

Το Γραφείο του Σερίφη της κομητείας Polk ( PCSO ) στην πολιτεία Φλόριντα των ΗΠΑ δημιουργεί μια νέα μονάδα επιβολής του νόμου που θα επικεντρωθεί στην τεχνητή νοημοσύνη και το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Οι φοιτητές και οι καθηγητές του Πολυτεχνείου της Φλόριντα θα παρέχουν τεχνική και ερευνητική υποστήριξη, όπως αναφέρει η Florida Politics.

«Η σύγχρονη επιβολή του νόμου πρέπει να παραμείνει μπροστά από την τεχνολογική καμπύλη όσον αφορά την πρόληψη, την καταπολέμηση και την επίλυση του εγκλήματος. Με τα απίστευτα ανοδικά πιθανά οφέλη της τεχνητής νοημοσύνης, υπάρχει ένα μειονέκτημα: οι εγκληματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να διαπράξουν εγκλήματα», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Polk Grady Judd.

Διαβάστε επίσης

Η νέα μονάδα θα:

— διαθέτει εργαλεία που θα βοηθούν στον εντοπισμό εγκλημάτων και εγκληματιών που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη.

— συμβάλλει σε ποινικές έρευνες που περιλαμβάνουν τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένης της παρενόχλησης στον κυβερνοχώρο, της κλοπής ταυτότητας, του εκβιασμού και άλλων σχετικών εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο.

— προσδιορίσει τις αναδυόμενες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης με απώτερο στόχο να καταπολεμήσει την κακή χρήση αυτών των τεχνολογιών.

— αναλύσει τις τεχνολογίες και μεθοδολογίες παραγωγής εικόνων/βίντεο/ήχου που έχουν χρησιμοποιηθεί για την παραπλάνηση του κοινού.

— παρέχει εκπαίδευση και βοήθεια σε έρευνες που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη (εσωτερική στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Polk και σε εξωτερικούς συνεργαζόμενους φορείς).

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis