Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
σκυλος
14:43 | 08/11/2022

Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και εντοπίστηκε από το πλήρωμα περιπολικού της Τροχαίας ΒΟΑΚ

Αγαπητό Cretalive, επειδή κατακλυζόμαστε από δυσάρεστες ειδήσεις, αξίζει πιστεύω να αναφέρουμε και εκείνα τα περιστατικά που δίνουν μια νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητά μας.
Εργάζομαι στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Χερσονήσου. Στην αρμοδιότητά μας είναι και η διαχείριση των αδεσπότων ζώων συντροφιάς.

Διαβάστε επίσης

Χτες βράδυ (7/11) δεχτήκαμε τηλεφώνημα από τον αξιωματικό υπηρεσίας του Β' σταθμού της Τροχαίας ΒΟΑΚ, που μας ανάφερε ότι περιπολικό της Υπηρεσίας του εντόπισε σκύλο χτυπημένο από αυτοκίνητο, στην Εθνική Οδό, στο ύψος του παλιού ΚΤΕΟ.

Επικοινωνήσαμε με τον αστυνομικό που επέβαινε στο περιπολικό, ο οποίος μας μετάφερε την ανησυχία του για την κατάσταση του σκύλου, μας είπε ότι θα μείνει μαζί του στην άκρη του δρόμου μέχρι να έρθει κάποιος να τον παραλάβει και μας ζήτησε να μην αργοπορήσουμε να κάνουμε κάτι.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η συνεργαζόμενη με το Δήμο ιδιώτης κτηνίατρος, η οποία, προς τιμήν της, ανταποκρίθηκε ταχύτατα. Ο σκύλος μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρείο, χειρουργήθηκε και μάθαμε ότι αναμένεται να αναρρώσει.

Είναι μάλλον απίθανο το αδέσποτο αυτό ζώο να επιβίωνε, αν δεν συναντιόταν με την ευαισθησία του πληρώματος του περιπολικού που το εντόπισε. Θα μου επιτρέψετε, για το λόγο αυτό, να αναφέρω τα ονόματά των μελών του πληρώματος δημόσια. Πρόκειται για τον υπαρχιφύλακα Ορφανουδάκη Γιώργο και τον αρχιφύλακα Ζαχαρόπουλο Γιάννη, που τους ευχαριστούμε θερμά!

 

Ευχαριστώ

Γ. Χρονάκης

Γεωπόνος

Πηγή:  cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis