Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
7
16:19 | 31/03/2023

Η Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στέκεται αρωγός και συμμετέχει στον ποδοσφαιρικό αγώνα «αγάπης» που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 03 Απριλίου 2023 και ώρα 16:00΄, στο «Star Sport Club» Λ. Αλκυονίδων αρ.4 στην Βούλα.

Ο συγκεκριμένος φιλανθρωπικός αγώνας πραγματοποιείται για τη στήριξη του Κοινωνικού Έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης, μεταξύ του «Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς» και της «Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Ιεράς Μητροπόλεως».

Αντί εισιτηρίου, οι θεατές μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης.

Επίσης, τα ανωτέρω θα συγκεντρώνονται και στο γραφείο της Ένωσής μας, από την Παρασκευή 31/03/2023 μέχρι τη Δευτέρα 03/04/2023 κατά τις ώρες 09:00΄ έως 15:00΄.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής 210-9620840, Βορείου Ηπείρου 50 Γλυφάδα, 1ος όροφος.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο, πιστεύοντας στην αξία της προσφοράς. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, διαχρονικά στηρίζουμε κάθε φιλανθρωπική δράση που αφορά την ενίσχυση των αδύναμων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ακόμα και το ελάχιστο που μπορεί να προσφέρει ο καθένας από εμάς, συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση του λειτουργήματος που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη, η οποία καθημερινά και αδιαλείπτως, συνεισφέρει με διακριτικότητα σε δεκάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σεβόμενη την αξιοπρέπειά τους.

Καλούμε τους συναδέλφους - μέλη μας να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε, υπάρχουν ακόμα η ανθρωπιά και η ανιδιοτελής προσφορά.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να συμβάλλουμε στον ιερό αυτό σκοπό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΑΦΙΣΑ ΑΓΩΝΑ

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis