Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:14 | 22/06/2023

 

1 ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΠΗ

2 ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΠΗ

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής την Τρίτη 20/06/2023 κατά τις ώρες 09:45 και 11:30, συμμετείχε σε ενημέρωση – ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) Κερατέας και Λαυρίου αντίστοιχα, με θέμα: «Οδηγίες και συμβουλές για τα φαινόμενα απάτης σε βάρος πολιτών και ηλικιωμένων».

Στην ενημέρωση – ημερίδα που διοργάνωσαν ο Δήμος Λαυρεωτικής και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής, σημαίνοντα ρόλο είχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, καθώς μεταξύ των κεντρικών ομιλητών ήταν ο Πρόεδρος αυτής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ και o Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) Ευάγγελος ΜΠΟΥΖΑΣ.

Από την Ένωσή μας παρευρέθηκαν επίσης ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, η Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Βασιλική ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΑ, καθώς και τα μέλη μας Α/Β΄ Νικόλαος ΠΕΡΔΙΚΑΣ Διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας και Υ/Α΄Χρήστος ΓΕΩΡΓΙΟΥ Διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής.

Πλήθος κόσμου και στα δύο Κ.Α.Π.Η., όλων των ηλικιών, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ενημέρωση, θέτοντας καίριας σημασίας ερωτήματα και εκφράζοντας εύλογους προβληματισμούς.

Συγχαίρουμε τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κ. Δημήτρη ΛΟΥΚΑ και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής κ. Κωνσταντίνο ΛΟΥΚΑ, για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για άλλη μία φορά έδωσε το «παρών» σε μία άκρως εποικοδομητική συζήτηση με τους πολίτες, αναδεικνύοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα και το νευραλγικό ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τέτοιες δράσεις είναι αξιέπαινες και επωφελείς για το κοινωνικό σύνολο, τις στηρίζουμε και ελπίζουμε να ακολουθήσουν παρόμοιες στο μέλλον.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis