Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:20 | 19/02/2023

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, Α΄ Ψυχοσάββατο του έτους, τελέστηκαν με ευλάβεια σε όλη τη Χώρα εκδηλώσεις στη μνήμη των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος συναδέλφων μας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, έδωσε το «παρών» προκειμένου να αποδώσει φόρο τιμής στους Αστυνομικούς που έχασαν την ζωή τους στην υπηρεσία.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, την 10:00 ώρα της ιδίας, το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής παρευρέθηκε, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας επί της Λ. Μεσογείων, χοροστατούντος του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτη κ. Αλέξιου ΚΟΥΡΤΕΣΗ.

Εν συνεχεία, ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, το οποίο βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Επίσης, την ίδια ημέρα και ώρα 12:00, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, πραγματοποίησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, έξωθεν του Ιερού Ναού των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδας και Αγάπης. Το τρισάγιο τέλεσε ο Πάτερ Παναγιώτης ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Το τρισάγιο τίμησαν με την παρουσία τους: ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΜΑΓΓΑΣ, ο αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος ΧΑΛΚΙΑΣ, η Αστυνομικός Διευθυντής Δήμητρα ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ο Τμηματάρχης του Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης Αστυνομικός Υποδιευθυντής Πέτρος ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο Τμηματάρχης του Τμήματος Αστυνόμευσης Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος ΑΓΓΕΛΗΣ, ο Τμηματάρχης του Τμήματος Ασφαλείας Αστυνόμος Α΄ ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ Κωνσταντίνος και ο Τμηματάρχης του Τμήματος Τροχαίας Αστυνόμος Ά ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος.

Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εκπροσώπησαν οι: Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, Γενικός Γραμματέας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, Ταμίας Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ, καθώς και οι αντιπρόσωποι της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Ευάγγελος ΜΠΟΥΖΑΣ, Βασιλική ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΑ και Γεώργιος ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ.

1 ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ

11 ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ

12 ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ

2 ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ

3 ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ

4 ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ

5 ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ

6 ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ

7 ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ

Οι εκδηλώσεις αυτές, τιμούν όλους εκείνους που έδωσαν ότι πολυτιμότερο είχαν προκειμένου να διασφαλίσουν την εσωτερική ειρήνη της Χώρας.

Δεν λησμονούμε ποτέ τους συναδέλφους μας που θυσιάστηκαν επιτελώντας λειτούργημα, υπερασπιζόμενοι το κοινωνικό σύνολο.

9 ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ

8 ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis