Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:39 | 22/01/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

6 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

2 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

4 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

5 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής διένειμε για δέκατη (10η) συνεχόμενη χρονιά, το ημερολόγιό της σε όλες τις Υπηρεσίες που εδρεύουν στην εδαφική της αρμοδιότητα, αναδεικνύοντας το μείζον θέμα της επιστροφής των γλυπτών που ανήκουν στην πολιτισμική κληρονομιά της Χώρας μας.

Για το έτος 2024 επιλέχθηκε ως θέμα: «Το δάκρυ της ξενιτιάς», ευαισθητοποιώντας όσους το κρατήσουν στα χέρια τους, καταδεικνύοντας το μεγαλείο της Ελλάδας ανά τους αιώνες.

Το ημερολόγιό μας υλοποιήθηκε με αγάπη και γνώμονα την πίστη στις αξίες τις οποίες πρεσβεύουμε ως Ένωση.

Σκοπός μας είναι να υπενθυμίσουμε πως παραμένει άλυτο ένα μακροχρόνιο ζήτημα που ταλανίζει την Πατρίδα μας, αυτό της επιστροφής των αρχαιοτήτων στη φυσική τους προέλευση.

Η Τιτανομαχία, η Αφροδίτη της Μήλου, η Αφροδίτη της Κνίδου, η Άρτεμις των Βερσαλλιών, η Νίκη της Σαμοθράκης, η μία από τις Καρυάτιδες που βρίσκεται στο Βρετανικό μουσείο, η Κενταυρομαχία, ο Βωμός της Περγάμου, τα γλυπτά του Παρθενώνα από το Ανατολικό Αέτωμα, οι Καρυάτιδες, ο Δισκοβόλος του Μύρωνα και τα γλυπτά του Παρθενώνα από το τμήμα της Ζωφόρου, αποτελέσαν πηγή έμπνευσης για εμάς.

Όλοι μαζί, αυτό το έτος, μέσα από τα επιλεγμένα έργα θα κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο και θα θαυμάσουμε την ανεκτίμητη ιστορική αξία αυτών.

Μας δίνεται η ευκαιρία, να δούμε την αίγλη μίας περιόδου που πέρασε, αλλά άφησε ανεξίτηλο το στίγμα στον ελληνισμό και όλο τον κόσμο.

7 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Κλείνοντας, γίνεται μνεία ότι το ημερολόγιό μας υλοποιήθηκε σε συνεργασία και υπό την αιγίδα του Σωματείου «AMARYLLIS 421 DAUGHTERS OF PENELOPE AHEPA» και ειδικότερα, με την πολύτιμη στήριξη της Προέδρου του κας Ειρήνης ΞΑΚΟΥΣΤΗ, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

3 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

 

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis