Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:14 | 02/10/2023

     Συνάδελφοι, όσο κι αν τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις συνεχίζουν να μας φράζουν το δρόμο προς τις στιγμές χαλάρωσης, ξενοιασιάς και ανέμελης ευτυχίας, η ζωή συνεχίζει να κυλά στο δικό της μονοπάτι βάζοντας σε όλους μας νέες περιπέτειες.

Κάποιοι άνθρωποι μέσα στα δικά τους καθημερινά προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν, επιλέγουν παράλληλα να υπηρετήσουν το συνάνθρωπό τους και το συνάδελφό τους, από πόστα και θέσεις που η μόνη ανταμοιβή στο ρομαντικό μικρόκοσμό τους παραμένει μια ευγενική ματιά, ένα διακριτικό νεύμα ή ένα σπαστό χαμόγελο στο ελαφρύ κούνημα του κεφαλιού.

Φτάνοντας κοντά  στην τελική ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 που θα αναδείξουμε τα πρόσωπα που θα ηγηθούν στις Κοινότητες, στους Δήμους και στις Περιφέρειες ολόκληρης της χώρας, δηλώνουμε ανοικτά την υποστήριξή μας στην υποψηφιότητα κάθε συναδέλφου που κατέρχεται στον πολιτικό στίβο της αυτοδιοίκησης.

Οι Έλληνες Αστυνομικοί ως ενεργοί πολίτες, προερχόμενοι στην πλειοψηφία τους από τα σπλάχνα της λαϊκής τοπικής κοινωνίας, έχουν αποδείξει διαχρονικά το αυξημένο αίσθημα ευθύνης, προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό τους και ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, στηρίζουμε την πρωτοβουλία τους να ενεργοποιηθούν μέσα από έναν διαφορετικό ρόλο στην επίλυση τοπικών προβλημάτων, που δεν άπτονται στην επαγγελματική τους ιδιότητα.

Ευχόμενοι πρωτίστως να εκλεγούν όχι οι αρεστοί αλλά οι καλύτεροι, ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους μας που θέτουν εαυτούς στη κρίση των συμπολιτών μας, ανεξαρτήτως συνδυασμού και θέσης διεκδίκησης, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

 

                                                                                

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis