Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:44 | 03/03/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

Η Ένωσή μας, εκπροσωπούμενη από μέλη του Προεδρείου και εκλεγμένους αντιπροσώπους της, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνομικό Διευθυντή κα Παπαγεωργοπούλου Παρασκευή, με το Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΧΑΝΗ Γεώργιο καθώς και με λοιπά στελέχη της Υπηρεσίας.

Η συζήτηση περιλάμβανε μεταξύ άλλων το μείζον ζήτημα της κατασκευής του Flyover που ταλανίζει την κυκλοφορία της πόλης, ρίχνοντας στην υπηρεσία αυτή το βάρος της διαχείρισης της κυκλοφοριακής συμφόρησης της πόλης καθώς και την ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης της τροχαίας αστυνόμευσης.

Αξίζει να τονιστεί ότι παρά τις ομολογουμένως πρωτοφανείς δυσκολίες λόγω της κατασκευής του Flyover, το έργο της Διευθύντριας Τροχαίας, του Διοικητή και όλων των στελεχών της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας, χαίρει εκτίμησης όχι μόνο των συναδέλφων μας, αλλά και των απλών πολιτών και επαγγελματιών της πόλης, καταφέρνοντας καθημερινά να φέρνουν εις πέρας το σχέδιο αποσυμφόρησης και αποτελεσματικής διαχείρισης της κυκλοφορίας.

Η Ένωσή μας, παράλληλα, προχώρησε στην παράδοση ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμβατών με τις προδιαγραφές του συστήματος Police Online, καθώς και μεγάλου αριθμού φορητών ασύρματων, τους οποίους εξασφάλισε από την εταιρεία Caroosell του κ. Ρήγα Βαρούτη , την οποία ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή της, τόσο στην παρούσα κατάσταση, όσο και όποτε της ζητήθηκε, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τη διαρκή ενημέρωση και επικοινωνία των συναδέλφων μας, οι οποίοι κλήθηκαν να ενισχύσουν την υπηρεσία αυτή και να διαχειριστούν την αυξημένη κυκλοφορία της πόλης.

Η στήριξη και η υποβοήθηση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας, αποτελούν το πρώτιστο μέλημα της Ένωσής μας.

Το Προεδρείο της Ένωσης

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis