Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:39 | 01/04/2023

Η θεατρική ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας “Ύπόθεσις 19”, παρουσίασε στην αίθουσα «ΔΙΩΝΗ» την παράσταση «ΣΥΝΕΒΗ … ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ» σε σκηνοθεσία Αφροδίτης Κατσαούνου.

Η Ένωση μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας που παρουσίασαν αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η πέρα από κάθε προσδοκία προσέλευση των θεατών, οι οποίοι καθημερινά γέμισαν ασφυκτικά την   κατάμεστη αίθουσα Διώνη, καθώς και το ένθερμο χειροκρότημά τους, αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειά τους. Τα εγκάρδια και  συγκινητικά σχόλια που επακολούθησαν, μας δίνουν δύναμη και κίνητρο για τη συνέχιση της προσπάθειας μας με απώτερο σκοπό τη συμβολή μας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. 

Εικόνα
1

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Νίκο Λιόντο, αλλά και την ΑΔΑΕ ΟΤΑ για τη συνδιοργάνωση της παράστασης και την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και  για την παραχώρηση της αίθουσας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς, διότι με τη συμμετοχή, τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση των παραστάσεων και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί και στο μέλλον.

Εικόνα
1

                                                 Μεγάλοι Χορηγοί:

     ΣOYΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ DIELLAS , ΚΤΕΟ ΛΑΙΝΑΣ

Χρυσοί Χορηγοί:

ΥΙΟΙ Ι.ΜΠΕΖΕΒΕΓΚΗ Ο.Ε -ΖΑΡΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ Κ. ΣΓΩΡΑΣ Θ.-ΜΠΕΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-19ΓΡΑΔΑ-KΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΒΥΖΑΝΤΙΟ-ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ- ΠΕΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΤΑΣ-ΖΑΓΚΛΗΣ Γ.-ΤΑΓΚΑΡΕΛΗΣ Χ.-ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΠΗΡΟΥΝΙ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ- FOTIS HΟΜΕ – ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ-ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ Γ.- COFFEE ART - ΕΞΩ COFFEE & MORE – Η ΚΡΥΦΗ ΦΩΛΙΑ –PORTATIF-ΦΕΛΩΝΗΣ Α.-ARTAWOOD.

                                                         Χορηγοί:

FLORIAN-FAYS BOUTIQUE-K.S.S. SECURITY-TO ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ-ΓΛΥΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ -ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ Λ.-ΑΛΩΑΔΕΣ-ΣΤ’ ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΠΑΓΙΩΡΓΑΣ

Χορηγός επικοινωνίας:

ART TV - POWER FM

 

Έπαιξαν: Μπότσαρη Αναστασία, Χαλκιάς Βασίλης, Καρέζος Γεώργιος, Νάτσιου Καλλιόπη, Σακαγιάννη Μαριάνθη, Φελέκης Ιωάννης

Σκηνικά: Παππάς Χρήστος,  Γούσιας Σωτήρης, Έντυπο υλικό: Παππάς Χρήστος,ART COPY (ΒΑΡΟΥΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ), Τρέιλερ: Παπαβασιλείου Γεώργιος, Φωτογραφία: Nick Fleggas photography, Ήχος- Φως: Καραντζιάς Γεώργιος, Επιμέλεια μουσικής: Αθανασίου Χρήστος, Υποβολέας: Σγώρα Κωνσταντίνα, Κομμώσεις : Χήρα Νικολέτα, Μακιγιάζ: Τζίμα Βάσω ,Κολιού Ελένη

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis