Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Δημογλίδου
11:44 | 20/03/2024

«Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ξεκίνησε μετά από καταγγελία συγγενικού προσώπου ενός εκ των θυμάτων μαστροπείας, καθώς εντόπισε μηνύματα στο κινητό της ανήλικης, στα οποία έκλεινε ραντεβού με άνδρες για να βρεθεί μαζί τους επ΄αμοιβή» είπε μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» του ERTNews η Κωνσταντία Δημογλίδου εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ και το συνέδεσε με πρόσφατη υπόθεση που εξιχνιάστηκε με αντίστοιχο κύκλωμα μαστροπείας.

Διαβάστε επίσης

«Τα αρχηγικά μέλη και στα δύο κυκλώματα είναι νεαρές κοπέλες» επισήμανε «οι οποίες εξωθούσαν στην πορνεία άλλα κορίτσια»

«Φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία μεταξύ των δύο κυκλωμάτων. Υπάρχουν δύο θύματα κοινά στα δύο κυκλώματα αλλά και ένας δράστης, ο οποίος στην πρώτη περίπτωση ήταν ένας «πελάτης», αλλά στο νέο κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε διευκόλυνε και κάποιες από τις κοπέλες να συνευρεθούν με άλλους άνδρες έναντι χρηματικής αμοιβής».

Όπως ανέφερε για την πρόσφατη υπόθεση μαστροπείας με τις έξι συλλήψεις «Υπήρχαν περιπτώσεις που προσφέρθηκε στα κορίτσια ως αντάλλαγμα η χρήση ναρκωτικών ουσιών όπως και περίπτωση όπου προσφέρθηκαν υπηρεσίες τατουάζ απο κατηγορούμενο σε κάποιες ανήλικες κοπέλες αλλά και στην προηγούμενη περίπτωση είχαμε κάτι αντίστοιχο».

«Η δικογραφία περιλαμβάνει δέκα κατηγορούμενους. Έχουν συλληφθεί ήδη έξι κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης. Δύο γυναίκες οι οποίες φαίνεται ότι διευκόλυναν από τον Ιούνιο του 2023 κάποιες κοπέλες ώστε να πραγματοποιούν ερωτικά ραντεβού με χρηματική αμοιβή με άνδρες και φυσικά αποκόμιζαν και κέρδος, καθώς έπαιρναν ποσοστό από τα χρήματα που έπαιρναν τα κορίτσια» πρόσθεσε.

ertnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis