Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:29 | 02/08/2023

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης έγινε η γιορτή τιμητικών βραβεύσεων στην κατασκήνωση από τα παιδιά προς τους μεγάλους ήρωες, όσους δηλαδή συνέδραμαν στην εκκένωση της κατασκήνωσης, την μεταφορά και την ασφάλειά τους λόγο της μεγάλης φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου!

Στις 24/7/23, διεξήχθη μια μεγάλη γιορτή στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης 𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧𝗖𝗔𝗠𝗣, με αφορμή το «ευχαριστώ» των παιδιών προς όλους όσους συνετέλεσαν στην σωστή καθοδήγηση και άμεση λήψη αποφάσεων την μέρα εκείνη, με κοινό σκοπό την ασφάλειά τους.

Όλοι οι μικροί κατασκηνωτές δημιούργησαν μοναδικές δημιουργίες με συστατικά την αγάπη, τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη, τα οποία τα χάρισαν σε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα τους.

Η μικρή Μαθιουδάκη, εγγονή του προέδρου, με συστατικά την αγάπη έφτιαξε μία ζωγραφιά την οποία πρόσφερε σαν ευχαριστώ στον Ταξίαρχο κ. Χαράλαμπο Τετράδη Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ο οποίος δήλωσε:

«Σήμερα, στα τόσα χρόνια καριέρας μου, παίρνω το ωραιότερο βραβείο που το έφτιαξαν χρυσά χέρια, αυτά των παιδιών!» και εισέπραξε ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Η μικρή Μαθιουδάκη ανάμεσα στα 800 παιδιά της κατασκήνωσης επιλέχθηκε τυχαία να προσφέρει το βραβείο στον Ταξίαρχο, απίστευτο κι όμως αληθινό!

1

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis