Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Easy Education
16:17 | 26/04/2023

Το έγκλημα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης κοινωνίας και παραμένει πρόβλημα που απαιτεί σταθερή προσοχή και διαχείριση. Η επιμόρφωση στην Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία αποτελεί μια αποτελεσματική εκπαίδευση για τους στρατιωτικούς και αστυνομικούς, οι οποίοι συχνά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του εγκλήματος.

Οι συνεχής επιμόρφωση των σωμάτων ασφαλείας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καριέρας τους καθώς παρέχει επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες για την αντιμετώπιση διάφορων καταστάσεων όπως αντιμετώπιση βίας, η διαχείριση κρίσεων κλπ.

Τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια παρέχουν τη δυνατότητα στους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς να επικαιροποιούν τις γνώσεις τους και να μαθαίνουν τα νέα εργαλεία και τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην εργασία τους.

Επιπλέον τα  σεμινάρια προωθούν την επαγγελματική ανάπτυξη και την επιμόρφωση των αστυνομικών και των στρατιωτικών, έτσι ώστε να είναι σε θέση να εκτελούν τις εργασίες τους με αποτελεσματικότητα

Το έγκλημα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει.

Η επιμόρφωση στην «Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία: στο μυαλό ενός δράστη» του Παντείου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. αφορά την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά.

Αυτό γιατί, η κατανόηση της διαφορετικότητας ως προς τη συμπεριφορά και τη στάση προλαμβάνει την τάση τέλεσης έκνομων ενεργειών. Παρακολουθώντας κάποιος τη συγκεκριμένη επιμόρφωση θα έχει εικόνα για τη σφαιρική αντιμετώπιση του εγκλήματος τόσο από τη βιολογική και ψυχολογική σκοπιά έως και τον εκφοβισμό στο σχολείο και από τα βίαια εγκλήματα και τις περιβαλλοντικές θεωρίες έως και τα ανθρώπινα δικαιώματα και την επισκόπηση των μορφών τιμωρίας.

Το συγκεκριμένο μοριοδοτούμενο σεμινάριο ενισχύει το προφίλ του εν δυνάμει επιμορφωμένου τόσο για τη διεκδίκηση μίας θέσης εργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αλλά και τη συντήρηση αυτής μιας και στη σύγχρονη κοινωνία του 21ου αιώνα το έγκλημα συνυπάρχει.

Σημαντικό κομμάτι για την ανάδειξη της ανάγκης της εκπαίδευσης του συνόλου της κοινωνίας για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο αποτελεί επίσης η προσέγγιση της δικαστικής εισαγγελίας αλλά και το στίγμα που μπορεί να αφήσει ένα έγκλημα στο σύνολο της κοινωνίας. Η ανάλυση επίσης καθημερινών ζητημάτων, όπως η ενδοοικογενειακή βία ή το εταιρικό και οικονομικό έγκλημα θα ενισχύσει ακόμα ακόμα την ικανότητα αναγνώρισης και αποτροπής ενός εγκλήματος.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να αναλύσουν περιπτώσεις εγκληματικής συμπεριφοράς και να εξετάσουν τις διαφορετικές προσεγγίσεις των αρχών της επιβολής του νόμου και των ειδικευμένων επαγγελματιών, όπως οι δικαστές και οι ψυχολόγοι. Επιπλέον, θα διερευνήσουν τη σημασία της ανάπτυξης ενός στρατηγικού σχεδίου για την πρόληψη του εγκλήματος, την αποτροπή του και την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών.

Έτσι λοιπόν, μελετώντας κανείς την εγκληματολογία, αποκτά πλεονέκτημα γιατί θα έχει αποκτήσει οικειότητα με την αναγνώριση ενός εγκλήματος άρα θα μπορεί να αποτρέψει μία παράτυπη πράξη ή να αντιμετωπίσει έναν εγκληματία.

Μην χάνεις χρόνο! Ολοκλήρωσε την εγγραφή σου άμεσα!

Με το πέρας του προγράμματος εκδίδεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης. Το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης, δύναται να αποδώσει ποιοτικές ευκαιρίες υψηλής επαγγελματικής αποκατάστασης τόσο στον ιδιωτικό τομέα, όσο και στο Ελληνικό Δημόσιο, όπως κάθε φορά θα ισχύουν τα κριτήρια μοριοδότησης στην εκάστοτε μελλοντική προκήρυξη προσλήψεων.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα δικαιούστε & ένα ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενο σεμινάριο διάρκειας 100 ωρών αξίας 175€.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα κερδίζετε 50% έκπτωση σε επόμενη επιμόρφωση στα συνεργατικά προγράμματα του Παντείου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (εξαιρούνται οι 8 επιμορφώσεις με την ειδική τιμή των 190€)

Χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Τηλέφωνο (help desk 10:00πμ - 18:00μμ): 210 300 9703

E-mail: [email protected]

Site: www.easy-education.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis