Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Η αστυνομία του Τέξας προσπάθεια να ενισχύσει το σώμα με περισσότερες γυναίκες
14:59 | 14/04/2024

Το αστυνομικό τμήμα της πόλης Lubbock στην πολιτεία Τέξας των ΗΠΑ θέλει να υπηρετήσει καλύτερα την κοινότητα, προσθέτοντας περισσότερες γυναίκες στη δυναμικό του. Το τμήμα υποστήριξε έμπρακτα αυτή τη σκέψη με την πρώτη του ανοιχτή εκδήλωση Women in Enforcement πριν λίγες ημέρες, με στόχο να προσελκύσει τις γυναίκες που ενδιαφέρονται για μια αστυνομική καριέρα.

«Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι εκτός ορίων για μια γυναίκα αστυνομικό σε αυτό το τμήμα», είπε η αστυνομικός Sharniece King.

Διαβάστε επίσης

"Γνωρίζουμε ότι η αστυνομία είναι ένας ανδροκρατούμενος χώρος αλλά αλλά θέλουμε να έχουμε περισσότερες γυναίκες στο τμήμα και θα το πετύχουμε", είπε.

Το τμήμα καλεί ανοιχτά μέσα από αυτή τη δράση αλλά κι άλλες που σκοπεύει να κάνει μελλοντικά τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να μπουν στο αστυνομικό σώμα, ώστε να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να ενταχθούν στο σώμα. Το βασικότερο επιχείρημα του τμήματος ώστε να προσελκύσει περισσότερες γυναίκες είναι η μεγάλη ανάγκη της παρουσίας γυναικών κυρίως σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, όπου υπάρχουν θύματα γυναίκες και συνήθως νιώθουν πιο άνετα όταν βλέπουν γυναίκες αστυνομικούς κοντά τους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis