Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11
17:55 | 19/01/2023

Η Aston Martin παρουσίασε την πιο ισχυρή έκδοση της DBS, την οποία ονόμασε 770 Ultimate. Ουσιαστικά είναι η τελευταία εκδοχή του supercar που διακρίνεται για τις υψηλές επιδόσεις και το απαράμιλλο στυλ. Από το 2018, το DBS βρίσκεται στην κορυφή της σειράς παραγωγής της Aston Martin.

Η πιο ισχυρή Aston Martin παραγωγής έχει υποστεί εκτενείς βελτιώσεις σχεδιασμού και μηχανικής. Θα είναι διαθέσιμη σε δυο αμαξώματα, Coupe και Volante. Θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό - 300 Coupe και 199 Volante. Ολόκληρη η παραγωγή έχει ήδη πουληθεί πριν κυκλοφορήσει το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης

Εξοπλίζεται με μια νέα έκδοση του V12 κινητήρα 5.2, που πλέον αποδίδει 770 ίππους στις 6.500 σ.α.λ. Η ενέργεια που παράγει ο κινητήρας, μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων ZF και ενός μηχανικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης (LSD) που είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ο διευθυντής Τεχνολογίας της Aston Martin, Roberto Fedeli, δήλωσε σχετικά με το DSB 770 Ultimate: «Όταν μια εμβληματική γενιά μοντέλων φτάνει στο τέλος της παραγωγής, είναι σημαντικό να σηματοδοτήσουμε την περίσταση με κάτι ξεχωριστό. Στην περίπτωση του DBS770 Ultimate, διασφαλίσαμε ότι η τελική έκδοση της τρέχουσας ναυαρχίδας παραγωγής είναι η καλύτερη από κάθε άποψη. Δεν είναι μόνο το ταχύτερο και ισχυρότερο DBS στην ιστορία μας, χάρη σε μια ολοκληρωμένη σειρά βελτιώσεων στο κιβώτιο ταχυτήτων, στο σύστημα διεύθυνσης, στην ανάρτηση και στην ανάρτηση και δομή κάτω από το αμάξωμα, είναι επίσης το καλύτερο για οδήγηση».

Η παραγωγή της Aston Martin DBS770 Ultimate αναμένεται να ξεκινήσει το 1ο τρίμηνο του 2023, με τις πρώτες παραδόσεις να προγραμματίζονται για το τρίτο τρίμηνο του 2023.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis