Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ.
18:00 | 27/12/2022

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας απαντά ο Απόστολος Λύτρας τονίζοντας πως τον σέβεται ενώ παράλληλα του ζητά να «στέκεται στο ύψος του».

 

Διαβάστε επίσης

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα

Πληροφορήθηκα την ανακοίνωση του κυρίου Κούγια. Καταρχάς θέλω να του επισημάνω, που προφανώς το γνωρίζει, ότι ο κύριος Θεόδωρος Γιάνναρος ήταν αυτός που πρότεινε στον κ. Δασκαλάκη να έλθει σε επαφή μαζί μου και να αναλάβω την υπόθεση τους, όπως και πράγματι έγινε. Αυτό άλλωστε το έχει δηλώσει ο κύριος Γιάνναρος κατ επανάληψη και δημοσίως να τον ενημερώσω δε, ότι όταν χειριζόμουν την υπόθεση, παρουσία και άλλων, η κατηγορούμενη που τώρα εκπροσωπεί, μας ανέφερε ότι ο κύριος Κούγιας την πήρε τηλέφωνο και της ζητούσε να την αναλάβει.

Μπορεί λοιπόν ο κύριος Κούγιας να ρωτήσει την πελάτισσα του αν κάτι τέτοιο συνέβη, καθώς και τι αυτή έλεγε σε εκείνο το στάδιο για τον νυν συνήγορο της. Περαιτέρω να του επισημάνω, κάτι που επίσης γνωρίζει, ότι δεν έχω ανάγκη από δημοσιότητα. Όσον αφορά στην υπόθεση του άτυχου Ρομά, ευτυχώς αυτή την φορά δεν είπε ότι ήταν «θέλημα θεού».

Ο κύριος Κούγιας είναι ένας δικηγόρος που σέβομαι και επαγγελματικά και λόγω ηλικίας, αλλά θα πρέπει να στέκεται στο ύψος του.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis