Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:09 | 29/11/2023

Τη δική τους εκδοχή για το περιστατικό που συνέβη στη Μήλο, μεταξύ αστυνομικών του τοπικού Α.Τ. και ενός 17χρονου, δίνουν οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε εξώδική διαμαρτυρία τους, σε καμία περίπτωση δεν χτυπήθηκε ο 17χρονος, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του (δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο,) ενώ ο θείος του 17χρονου ο οποίος τον συνόδεψε αργότερα στο τμήμα, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το θέμα.


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:  Καταγγελία μητέρας σε βάρος Αστυνομικών - Τι λέει η δικηγόρος των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν σε δήλωσή τους:

“Προς ενημέρωσή σας, το αληθές καταγραφέν περιστατικό έχεις ως εξής: Την 14-15/11/2023 κατά το ωράριο 22:00 – 02:00 ο πρώτος από εμάς, μαζί με έτερους συναδέλφους της Υπηρεσίας μας, διατέθηκαν σε ειδική Υπηρεσία.

Περί την 23:20 ώρα της 14/11/2023 και ενώ κινούμασταν με περιπολικό όχημα στην περιοχή της Τρυπητής, τρεις μοτοσικλέτες κινούνταν σε κοντινή απόσταση. Μόλις έγινε χρήση ηχητικών και φωτεινών μέσων, προκειμένου να σταματήσουν και να διενεργηθεί σχετικός τροχονομικός έλεγχος αύξησαν ταχύτητα για να αποφύγουν τον σχετικό έλεγχο.

Περίπου διακόσια μέτρα αργότερα, η υπ’ αριθ. [….] μοτοσικλέτα, μάρκας «ΥAMAHA», χρώματος μαύρο, σταμάτησε και το περιπολικό στάθμευσε δίπλα του. Οδηγός του οχήματος ήταν .... ο οποίος δεν έφερε δελτίο ταυτότητας και για τον λόγο αυτό του ζητήθηκε να μας ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σε σχετικά μικρή απόσταση και ενώ προπορευόταν του περιπολικού οχήματος έστριψε απότομα δεξιά, με αποτέλεσμα το περιπολικό να μην μπορεί να τον ακολουθήσει. Άμεσα μεταβήκαμε στην έδρα της Υπηρεσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας ήταν η ... (μητέρα του ανωτέρω), η οποία εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Μήλου.

Από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας κλήθηκε τηλεφωνικά η ανωτέρω, που τον ενημέρωσε ότι ο υιός της βρίσκεται μόνος του στην Μήλο. Κατόπιν σχετικής συνεννόησης η ανωτέρω επικοινώνησε με τον αδελφό της .... και σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ανήλικος συνοδευόμενος από τον θείο του προσήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Αμφότεροι εισήλθαν εντός του Τμήματος, όπου έγιναν οι δέουσες συστάσεις και βεβαιώθηκε η υπ’ αριθ ...... πράξη βεβαίωσης παράβασης της Υπηρεσίας μας. Ο παραβάτης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και εν συνεχεία συνοδεία του θείου του αποχώρησαν από την Υπηρεσία, ενώ παράλληλα ο τελευταίος ευχαρίστησε για τον τρόπο χειρισμού, γιατί ο ανιψιός του όπως δήλωσε το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά το διαζύγιο των γονιών του παρουσίαζε παραβατική συμπεριφορά”.

Πηγή:  naxospress.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis