Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:39 | 30/04/2023

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, να προχωρά σε μια σημαντική αποκάλυψη στο in.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ προχωρούσε σε παραπλανητικές τηλεφωνικές συνομιλίες, προκειμένου να καταδείξει ότι δεν γνωρίζει μεγαλοποινικό για τον οποίο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι ο εντολέας της δολοφονίας του δημοσιογράφου!

Διαβάστε επίσης

Οι δύο από τους βασικούς υπόπτους για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, λίγη ώρα μετά την εγκληματική ενέργεια είχαν προχωρήσει σε ανάρτηση φωτογραφίας τους στο Facebook. Μία επιλογή που ωστόσο φαίνεται να υποβοήθησε τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να διαλευκάνουν την υπόθεση. Δύο από τους υπόπτους για εμπλοκή στο «συμβόλαιο θανάτου» κατά του δημοσιογράφου ή για άλλες ύποπτες ενέργειες , υποστήριξαν ότι επικοινωνούσαν μεταξύ τους για να …ξεματιάσει ο ένας τον άλλον!

To συμπέρασμα

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου για το in.gr, λίγα λεπτά νωρίτερα (15:33΄) σε προφίλ με όνομα χρήστη «A. G.»(ΣΣ φαίνεται ν ανήκει στον προαναφερόμενο Γ.Α) στη διαδικτυακή εφαρμογή «FACEBOOK» αναρτήθηκε δημοσίευση με φωτογραφίες στην μία από τις οποίες εμφανίζονται οι Λ. ΙΙωάννης και Γ.Α. Από τα ανωτέρω συνάγεται το συμπέρασμα ότι πριν τη δολοφονία ΚΑΡΑΪΒΑΖ, οι Λ. Ε και Λ. Ι. ενεργοποίησαν ίδια κεραία τηλεφωνίας, κατά την ώρα της δολοφονίας οι Λ. Ε , Λ. Ι και Γ. Α. παρουσιάζουν «κενά» στις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες, ενώ μετά τη δολοφονία (από την 14:55΄ ώρα και μετά) ενεργοποιούν κεραίες τηλεφωνίας που καλύπτουν τις ίδιες περιοχές και τέλος σε χρόνο που ενεργοποιούν από κοινού κεραίες στην περιοχή του Ασπροπύργου (περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά μετά τη δολοφονία ΚΑΡΑΪΒΑΖ) έχει αναρτηθεί στο FACEBOOK κοινή τους φωτογραφία»

Τέλος εντύπωση προκαλεί η κατάθεση ενός ιδιοκτήτη καταστήματος με κινητά τηλέφωνα σε Αμπελοκήπους απ όπου φαίνεται να αγοράσθηκαν τα τηλέφωνα που χρησιμοποιήθηκαν στην δολοφονία του δημοσιογράφου. Όπως σημειώνεται στο διαβιβαστικό « εξεταζόμενος ο ιδιοκτήτης ανέφερε πως γνωρίζει τον Β.Γ (ένας από τους βασικούς υπόπτους) από το έτος 2009, ενώ οι σχέσεις τους πάντα ήταν τυπικές. Όπως ακόμα ανέφερε, παλαιότερα ο ίδιος του έστελνε μηνύματα (SMS) για να τον ξεματιάζει. Όσο για τον Μ. Γ., δήλωσε πως οι σχέσεις τους είναι ομοίως τυπικές».

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis