Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ρίτσαρντσον
23:44 | 27/05/2023

Η ΣαΚάρι Ρίτσαρντσον, αποτελεί την μεγάλη ελπίδα του αμερικανικού σπριντ, αλλά η εξέλιξη και η πορεία της προς την κορυφή του κόσμου, διεκόπησαν το 2021, όταν βρέθηκε «θετική» σε χρήση μαριχουάνας, ενώ στην συνέχεια, ταλαιπωρήθηκε από προσωπικά προβλήματα.

    Ωστόσο, η νεαρή πρωταθλήτρια των δρόμων ταχύτητας, είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στις επιτυχίες και να δικαιώσει τις προσδοκίες, που... προκάλεσε το ταλέντο της.

Διαβάστε επίσης

    «Εζησα μια δύσκολη περίοδο και πέρασα πολλές κακουχίες. Επρεπε να μάθω πολλά, έπρεπε να μεγαλώσω και να ωριμάσω», είπε χαρακτηριστικά η 23χρονη Αμερικανίδα σε συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

    «Έπρεπε να καταλάβω, πως ό,τι κι εάν συμβεί έξω, το στενό μου περιβάλλον και οι άλλοι άνθρωποι που με υποστηρίζουν, πάντα θα με καταλαβαίνουν. Αρα, δεν επέστρεψα, αλλά είμαι καλύτερα. Τα τελευταία χρόνια, έδειξα σε όλους αυτό που κάνω».

    Η Ρίτσαρντσον, φαίνεται όντως να βρίσκεται ξανά σε άνοδο μετά από δύο δύσκολα χρόνια. Πέτυχε την καλύτερη επίδοση της χρονιάς στα 100 μέτρα, τερματίζοντας σε 10 δευτερόλεπτα και 76 εκατοστά, στο Diamond League της Ντόχα στις 5 Μαΐου, ενώ τον Απρίλιο, έτρεξε πιο γρήγορα (σ.σ. 10.57) στην Φλόριντα, αλλά με ευνοϊκό άνεμο, οπότε η επίδοση δεν «μέτρησε».

    Πριν από δύο εβδομάδες, η νεαρή πρωταθλήτρια, σημείωσε μια εντυπωσιακή νίκη στα 200μ. στο Ναϊρόμπι, με 22.07 και λογικά, είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, τον Αύγουστο.

    «Πάντα είχα τα συστατικά για να γίνω η αθλήτρια που ξέρω ότι μπορώ να γίνω. Αλλά πέρυσι ήμουν... θυμωμένη. Εβλεπα... κόκκινο παντού. Σήμερα, θέλω όλοι, όπου κι εάν πάω, να με βλέπουν για αυτό που πραγματικά είμαι. Είτε τρέχω, είτε κάθομαι εδώ και μιλάω στα μέσα ενημέρωσης».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis