Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Alfa Romeo
20:14 | 01/09/2023

Η Alfa Romeo αποκάλυψε την 33 Stradale, που αποτελεί ένα σύγχρονο, περιορισμένης έκδοσης μοντέλο. Με στυλ ρετρό που έρχεται από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 θα φτιαχτεί σε μόλις 33 μονάδες, τα οποία έχουν ήδη πουληθεί.

Κανένα από τα αυτοκίνητα δεν πρόκειται να είναι το ίδιο, καθώς θα έχει ξεχωριστά και μοναδικά στοιχεία, σύμφωνα με τις επιθυμίες των κατόχων του. Φτιαγμένα τα περισσότερα μέρη του στο χέρι, διαθέτει πλαίσιο από ανθρακονήματα και αλουμίνιο και μια οροφή που θα συνδυάζει και τα δύο υλικά. Ακόμη και τα πλαίσια των παραθύρων είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, ενώ το πίσω τζάμι έχει αντικατασταθεί με πολυκαρβονικό.

Διαβάστε επίσης

Στο εσωτερικό υπάρχει ένας όμορφος πίνακας οργάνων με αλουμινένια paddles, χωρίς χειριστήρια στο τιμόνι για να είναι απόλυτα αφοσιωμένος ο οδηγός στην απόλαυση της οδήγησης.

Η καμπίνα χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό δέρματος, ανθρακονήματος, αλουμινίου και Alcantara, ενώ παραμένει πιστή στην απλότητα του μοντέλου που κυκλοφόρησε το 1967.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο twin-turbo V6 κινητήρας 3,0 λίτρων που θα αποδίδει 630 ίππους, ενώ οι πίσω τροχοί είναι υπεύθυνοι για την κίνηση του supercar. Παράλληλα οι κάτοχοι του μοντέλου έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν και την ηλεκτρική έκδοση με πάνω από 750 ίππους. Η αμιγώς ηλεκτρική Alfa Romeo, φέρει μπαταρία 100 kWh που χαρίσει αυτονομία 450 χιλιoμέτρων.

Ανεξάρτητα από το μηχανικό σύνολο η 33 Stradale έχει επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα φθάνει τα 333 χλμ/ώρα. Τα φρένα είναι από ανθρακονήματα της Brembo, ενώ η ανάρτηση αποτελείται από μια διάταξη διπλών βραχιόνων με ενεργά αμορτισέρ και ένα σύστημα ανύψωσης του μπροστινού άξονα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis