Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
dias
19:09 | 30/05/2023

Γράφει ο Χρήστος Μπαλάσκας

"Η αγαστή συνεργασία μεταξύ διαφορετικών υπηρεσιών, φέρνει άριστα αποτελέσματα. Πρωινές ώρες της σήμερον. Στους συναδέλφους οι οποίοι αποτελούν την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δ 402-1/Β του Πειραιά, ήρθε μια πληροφορία ότι σε ξενοδοχείο στην ακτή Θεμιστοκλέους διέμενε αλλοδαπός (Αλβανός) για τον οποίο εκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες.

Διαβάστε επίσης

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μαζί με τον αλλαγάρχη τους τον Δ 400 Β-2 τον οποίο είχαν ενημερώσει, ο δράστης κλειδώθηκε στο δωμάτιο το οποίο διέμενε. Αμέσως αποκλείστηκε ο χώρος.

Ο διοικητής της ασφάλειας Πειραιά όμως είχε ήδη ενημερωθεί και είχε φτάσει στο ξενοδοχείο μαζί με τους συναδέλφους της ασφάλειας.

Επίσης κατέφτασε και δικαστικός λειτουργός παρουσία του οποίου έγινε η επιχείρηση για τη σύλληψη του επικίνδυνου κακοποιού.

Τελικά κατόπιν συγχρονισμένων ενεργειών το άτομο συνελήφθη παρά τις προσπάθειές του να ξεφύγει, στο φωταγωγό του κτιρίου. Η αγαστή συνεργασία και η συναδελφικότητα πάντα έχουν αίσιο αποτέλεσμα. Μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν για τη σύλληψη του κακοποιού. ΕΥΓΕ!!!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis