Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:19 | 20/12/2022

Ακόμη μια διάκριση για τον παγκόσμιο πρωταθλητή κωπηλασίας  Γιάννη Καλανδαρίδη ήρθε για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2022.

  Το Σάββατο  10/12 διεξήχθη στο Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης, από την Κωπηλατική ομοσπονδία, το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστής Κωπηλασίας το οποίο συγκέντρωσε περισσότερους από 750 συμμετέχοντες αλλά και πάνω από 2000 θεατές. Το παρών στην διοργάνωση έδωσε όλο το κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας, που διέκοψε την προετοιμασία του στο Σχοινιά.

  Την παράσταση των αγώνων έκλεψε η κατηγορία ΟΠΕΝ 2000μ. Ανδρών και ο έντονος ανταγωνισμός ανάμεσα στον χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο  και τους Παγκόσμιους πρωταθλητές Γιάννη Καλανδαρίδη και Θανάση Παλαιοπάνο, με τον Καλανδαρίδη τελικά να κατακτά την 1η θέση , τον Ντούσκο τη 2η και τον Παλαιοπάνο την 3η.

  Ο Γιάννης Καλανδαριδης ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα δήλωσε: ‘’Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και βασικός μου στόχος παραμένει η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και την  ΥΦΑΑ για την στήριξη που μου προσφέρουν προκειμένου να προπονούμαι σε κορυφαίο επίπεδο.’’

Εικόνα
1

 

Εικόνα
α

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis