Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:30 | 26/01/2024

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον Γιώργο Κουβαρά και την εκπομπή «Στο Κέντρο», στην ΕΡΤNEWS, όπου ανέπτυξε το πλέγμα των πολιτικών που σχεδιάζονται με στόχο την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χρυσοχοϊδης, προανήγγειλε σειρά δομικών αλλαγών στην λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας λέγοντας πως

Διαβάστε επίσης

«η τελευταία φορά που έγιναν αλλαγές στο Σώμα ήταν το 2000 και σημειώνοντας πως υπάρχει πάντα ένας κανόνας και στην πολιτική και στη ζωή: τα πράγματα πρέπει να αλλάζουν. Οι οργανισμοί του δημοσίου αλλά και οι επιχειρήσεις, η οικογένεια, όλοι μας πρέπει να προσαρμοζόμαστε στη νέα εποχή. Η αστυνομία, να αντιληφθείτε τι εννοώ, τελευταία φορά που άλλαξε ήταν το 2000, όταν τότε εγώ, πολύ μικρός σε ηλικία, υπουργός Δημόσιας Τάξης τότε, δημιούργησα μέσα από ένα προεδρικό διάταγμα κι έναν νόμο το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Και τότε κάναμε πάρα πολλά πράγματα. Έκτοτε δεν έχει γίνει καμία αλλαγή ποτέ».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Χρυσοχοϊδη

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis