Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:52 | 04/04/2024

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη με τους 14 δημάρχους του νόμου για το σχέδιο αστυνόμευσης σε όλη την περιοχή.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Χρυσοχοΐδης πριν την έναρξη τη σύσκεψης που πραγματοποιείται στο νέο κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε αρχικά στην αποτρόπαια γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Διαβάστε επίσης

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε συντετριμμένος για το απεχθές συμβάν, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της 28χρονης και τόνισε πως πρόκειται μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην πολιτική του διαδρομή. Παράλληλα υπογράμμισε πως η έρευνα προχωρά με γοργούς ρυθμούς και πως θα διαλευκανθεί πλήρως.

«Τέσσερις μέρες μετά το τραγικό περιστατικό της 1ης Απρίλιου που χάθηκε μια νέα κοπέλα η Κυριακή Γρίβα, συνεχίζουμε όλοι μας να θρηνούμε και να πενθούμε. Είμαι Συντετριμμένος, και προσωπικά γιατί είναι από τις πλέον δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές που έχω βιώσει στη μακρά διαδρομή μου και στην προσωπική μου ζωή. Απευθύνω συλλυπητήρια στην οικογένεια αυτής της νέας γυναίκας που έφυγε. Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα. Είμαι βέβαιος πως θα τελειώσει πολύ γρήγορα και θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια. Η Ελληνική Αστυνομία απέστειλε σε όλες τις αρχές αλλά και η ίδια διεξάγει έρευνες με όλο το υλικό χωρίς να αποκρυφθεί τίποτα. Θα υπάρξει πλήρης η αλήθεια ολόκληρη και θα αποδοθεί στους πολίτες της χώρας μας και ταυτόχρονα θα υπάρξει όλος εκείνος ο απολογισμός που πρέπει να γίνει για να μη ξανασυμβούν έτοιμα γεγονότα», ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης σχετικά με την άγρια δολοφονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Δείτε όσα δήλωσε:

Πηγή:   thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis