Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
οπκε μυλωνασ
22:00 | 29/12/2022

Του Μυλωνα Δημητριου
Μελος ΔΣ ΕΑΣΥΑ,
ΟΠΚΕ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Με μια διαταγη, μεσα στις γιορτες/αδειες, ξαφνικα ενημερωθηκαν 12 συναδελφοι μας της ΟΠΚΕ οτι επιστρεφουν στην ΔΙΑΣ για να την ενισχυσουν. Χωρις κανενα ενδιασμο καποιοι διαταρρασουν την υπηρεσιακη κανονικοτητα και την οικογενειακη γαληνη τοσων συναδελφων τις γιορτινες μερες.
Περα απο το ανωτερω (ανθρωπινο) σκελος δημιουργουνται οι εξης αποριες:

Διαβάστε επίσης

1. Πως επιλεχθηκαν οι εν λογω συναδελφοι; Με ποια κριτηρια; Γιατι εντος της ιδιας λιστας υπαρχουν συναδελφοι με 2 χρονια στη ΔΙΑΣ και αλλοι με 10 χρονια στην ΔΙΑΣ και τουμπαλιν σε αυτους που παραμενουν. Το γνωστο παραμυθι "υπηρεσιακοι λογοι" πλεον δεν πειθει κανεναν.

2. Ολο αυτο το χρονικο διαστημα, που καποιοι υπεγραφαν αβλεπει τις αποσπασεις απο την ΔΙΑΣ δεν εβλεπαν οτι δημιουργειται κενο; Το προβλημα στην ΔΙΑΣ ανακαλυφθηκε ξαφνικα 29/12; Υφισταται ή ειναι επικοινωνιακο τρικ; Αν υφισταται οντως υπαρχουν αλλοι τροποι, οι προτασεις μας ως ΕΑΣΥΑ ειβαι εκει αλλα μαλλον αυτοι που λαμβανουν τις αποφασεις και εξαγγελουν, εχουν κακους συμβουλους. Αν εισακουγομασταν ολα αυτα τα χρονια, τα μισα προβληματα θα ειχαν επιλυθει.

3. Τα κενα που δημιουργουνται στην ΟΠΚΕ (σχεδον 2 ολοκληρες ομαδες) πως θα καλυφθουν; Οταν ως Υπηρεσια εχουμε την φυλαξη ολων των σημαντικων προσωπων και στοχων της Αττικης; Θα επανεξεταστει η διαθεση ομαδων σε μετρα;

Ως στελεχος/επικεφαλης/εκπαιδευτης της ΟΠΚΕ τα τελευταια 10 ετη θα κλεισω λεγοντας ακομα μια φορα το ιδιο: η Υπηρεσια πρεπει επιτελους να γυρισει στην αποστολη της. Ουτε να χρησιμοποιειται ως μετρα ταξης ουτε ως ρουσφετι. Δεν μπορει η διοικηση την μια μερα να απαιτει να επιλαμβανομαστε σε περιστατικα πυροβολισμων-ομηρειες-κυνηγι δραπετων κλπ και την ακριβως επομενη να κανουμε τις γλαστρες σε καποιοι γευμα επισημου

ΥΓ : Πριν λιγες μολις μερες οι ιδιοι συναδελφοι διναν μαχες στα οδοφραγματα της Δυτικης Αττικης με αρκετους τραυματιες και πρωτο πρωτο τον Διοικητη μας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis